elektrochemik Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Witam. Założyłem ten temat ponieważ chciałbym żebyście podzielili się swoimi planami na przyszłość, oczywiście mowa jest o kupnie wszelakiego sprzętu wędkarskiego, od kołowrotków po sygnalizatory,wędki czy jakiś sprzęt elektroniczny. Może ja jako pierwszy przedstawię swoje plany: 1 Feeder Konger Carbomaxx 3,30 m i cw. 120g 2 Wodery 3 Dodatkowe podpórki P.S Oczywiście usuńcie temat jeżeli będziecie uważać, że jest on zbędny Pozdrawiam Łukasz. Cytuj
maniek Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Myśle ze temat jest ok. nieraz może się zdarzyć ze ktoś będzie potrzebował coś sprzedać i to pomorze w jakimś stopniu .A osobiście też mam długą liste zakupów ,tylko musze ustalić kolejności ,i wtedy coś wpisze. Cytuj
tomek1 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Co planujesz kupić w niedalekiej przyszłości ?? Nic W tym roku już przegiąłem pałę i to zdrowo Z 1,5 tyś. już spokojnie poszło na grubsze rzeczy Niestety wydatki były uzasadnione bo wszystko już mi się sypało Ostatnio mówię żonie- kochanie przyjdzie paczka Jaka znowu paczka - ze sprzętem ale za 2,5- kupiłem nasadkę na DS- do mocowania świetlika Ale w tym roku jeszcze myślę o tych lekkich gumowcach z ciepłymi wkładkami na zimowe sandaczowanie. Inne grubsze zakupy już w przyszłym roku. Oczywiście nie mówię o rzeczach "szybko zużywających się" Cytuj
maniek Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 lekkich gumowcach z ciepłymi wkładkami na zimowe sandaczowanie.Właśnie testuje ,z tym że to nie są lekki i nie są tanie,ale coś opisze. Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 W tym roku jeszcze chciałbym kupić dużo rzeczy Ale kaski nie będzie bo tak jak tomek1 wydałem już ponad 1,5 tys zł Cytuj
Tomaszek Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Kompletnie nie mam pojęcia jaki jest cel zakładania takich tematów. Chyba że w Hyde Parku. No ale skoro "jest potrzeba" - życzę miłej konwersacji. Ja planuję kupić wszystko. Cytuj
Valder Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 no ja tam juz stopuje jedynie jeszcze dokupie pare przynet na spina typu wobki, gumy i inne pierdoly, w przyszlym roku moze jakis pozadny feederek na odrzanskie sandacze + mlynek do niego choc moj stary bazarowy teleskop calkiem dobrze sobie radzi a swoja droga.... wydałem już ponad 1,5 tys zł skad 15-sto latek ma 1,5 tys na ot tak wydanie na "cokolwiek"???? ja w tym wieku mialem w portfelu co najwyzej 100 zl i to od babci i dusilem z calej sily zeby tylko starczylo do konca wakacji na pepsi i lizaki tudziez.... W tym roku już przegiąłem pałę i to zdrowo Z 1,5 tyś. już spokojnie poszło na grubsze rzeczy ....a mowia ze w Polsce nedza, niedostatek, slabe zarobki i wogole tylko z tad uciekac chyba nie do konca tak jest.... tylko bez urazy koledzy Cytuj
tomek1 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 a mowia ze w Polsce nedza, niedostatek, slabe zarobki i wogole tylko z tad uciekac Wiesz różnie można patrzeć, karpiarz potrafi tyle wydać na jeden kij Ja kupiłem 3 kije i 5 kołowrotków. Każdemu według potrzeb i możliwości Jak miałem kiepsko z kasą to łowiłem na sprzęt za 50 zł i nie szło to wcale gorzej Cytuj
stu6-60 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 A ja planuje Skyline-a co by kol.Tomaszkowi powylawiac Labraksy na zachodnim wybrzezu a dla malzonki FTO co bym nie musial wszadzie jej wozic .Pozdro-Radek. Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 skad 15-sto latek ma 1,5 tys na ot tak wydanie na "cokolwiek"???? Strugam dobre woblery i sprzedaję. Dostaję kieszonkowe. Dostałem niedawno odszkodowanie... i się nazbierało. Cytuj
bboobb Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 W tym roku też trochę wydałem, ale potrzebuję jeszcze nowego krzesełka, najlepiej takiego od razu z plecakiem (może przy okazji ktoś może coś polecić) i nowego podbieraka. Stary długości 1,7 m przy tegorocznym niskim stanie wody miał problemy w dosięganiu tam gdzie było trzeba. Cytuj
slider 7 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Ja mam zamiar "wzbogacić" moją skromną kolekcję pilkerów (może jeszcze w tym roku uda mi się wyruszyć "w morze") . Chcę kupić m.in. "baltica fluo 120g", dwie "parasolki" (w tym jedną fluo), no i sprawdzić tzw. "kaloryfer" 175g (podobno rewelacja na wraki). Cytuj
Skrętek Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Ja planuje jeszcze we wrześniu kupić spin-jakiegoś jiga. W tym roku to by było na tyle, 2 kije i dwa kołowrotki, i tak niezle jak na 14-sto latka . A na wiosnę feederka do 80g i kołowrotek; jak się wprawię to drugi spin-wklejaneczkę też z kręciołkiem. Cytuj
Tomek_N Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Ja mam zamiar kupic w tym roku jeszcze nowy kolowrotek, mianowicie Shimano Stradic, i do tego nowy kijek do spinna Cytuj
Dragon_HM 80 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 W tym roku planuję zakupić DRAGON MILLENIUM Wobler 10-35g 240cm na grudniowe szczupaki, oczywiście komplet przynęt tzn. woblery, twistery rippery itd. A na przyszły rok myślę o 2 feederach, najprawdopodobniej będzie to MIKADO Competition Feeder 360 (do 110g) i do tego jakieś młynki. Cytuj
Czarny zwierz Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Ja na razie skromny bo nic nie mam nawet wędki. W przyszłym tygodniu jadę na pierwsze zakupy w sklepie wędkarskim już się nie umie doczekać Cytuj
Turbo Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Napewno przed zimą echo + silnik elektryczny . I napewno jakiś młynek może stradic Cytuj
Gość sebek Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Ja w tym roku myśle o zakupie dobrego spinningu 5-20g wyrzutu coś z wyższej półki n.p. coś takiego http://www.allegro.pl/item231422377_dragon_hm_80_river_runner_260cm_5_5_21_5g_okazja_.html Cytuj
Dragon_HM 80 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Ja w tym roku myśle o zakupie dobrego spinningu 5-20g wyrzutu coś z wyższej półki n.p. coś takiegohttp://www.allegro.pl/item231422377_dragon_hm_80_river_runner_260cm_5_5_21_5g_okazja_.html Sebek, wystarczy spojrzeć na mój nick i już wiadomo, ze tylko mogę poprzeć twój wybór... Pozdrawiam, Ja kupuje Dragon millenium Wobler... Cytuj
slider 7 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A ja od wczorajszej wizyty w "wędkarskim" intensywnie myślę nad zamianą moich "poczciwych" woderów na spodniobuty neoprenowe... Cytuj
Wojciech Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 a ja planuje zlecić moim kumplom w USA zakup przynęt Cabelas http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/pod/horizontal-pod.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/pod-link.jsp_A&_DAV=MainCatcat20166-cat410021_TGP&rid=&indexId=cat410021&navAction=push&masterpathid=&navCount=2&parentType=index&parentId=cat410021&id=0000680 i może to http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard-item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A&_DAV=MainCatcat20166-cat410021&id=0017702117747a&navCount=2&podId=0017702&parentId=cat410021&masterpathid=&navAction=push&catalogCode=IH&rid=&parentType=index&indexId=cat410021 nie powiem ze ceny nie są przystępne Cytuj
Krzyś xD Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A jaaa bylem dziś po sklepach połazić i ceny mnie poprostu rozwaliły W Ostrowcu nie ma co kupować w sklepach Salix alba (150 cm) pokrowiec na necie około 85-87 zł w sklepie 104 ( no to nie tak źle ) Konger Carbomaxx 360/120 na necie około 80 zł w sklepie 112 Okuma Spectrum nie było RD30, który na necie kosztuje 100 a jakiś tam większy (też spectrum) 13X zł ;P Coś by mi spuścili z ceny powiedzmy 5 zł na jednej rzeczy... Ale na necie z przesyłką wyjdzie 285 a jakbym miał kupować w sklepie to by mnie wyniosło około 330 z zejściem z ceny no moze nawet 320 ~~ W Pon. sobie zamówie Carbomaxxa Spectruma Salix Albe żyłki z 3 Mono feddery + jakieś latarki diodowe na głowe, i jakąś co można przypiąć Może po drodze wymyśle jeszcze jeden jakiś kołowrotek )) Krzyś Cytuj
bboobb Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Jeżeli wszystko kupujesz w jednym sklepie internetowym to spoko, bo zapłacisz za jedną przesyłkę, chyba, że przekroczysz określona wagę i będzie dopłata. Jeżeli zakupy w różnych sklepach to jak doliczysz opłaty za przesyłki do prawie nic nie zaoszcędzisz. Trzeba dobrze przemyśleć sprawę. Cytuj
Krzyś xD Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 doliczone doliczone tylko teraz e-maila napisalem czy da rade wszystko zapakować w jedną pake modle sie różnica jest naprawde spora między sklepami zwykłymi a internetowymi Szkoda, że tak daleko mam do Łodzi bo bym nie musiał płacić, za żadne przesyłki Cytuj
-PuS- Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A ja jeszcze sobie kupię heavy feedera wyrzut między 30 a 180 g. A co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi