elektrochemik Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Witam. Założyłem ten temat ponieważ chciałbym żebyście podzielili się swoimi planami na przyszłość, oczywiście mowa jest o kupnie wszelakiego sprzętu wędkarskiego, od kołowrotków po sygnalizatory,wędki czy jakiś sprzęt elektroniczny. Może ja jako pierwszy przedstawię swoje plany: 1 Feeder Konger Carbomaxx 3,30 m i cw. 120g 2 Wodery 3 Dodatkowe podpórki P.S Oczywiście usuńcie temat jeżeli będziecie uważać, że jest on zbędny Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Myśle ze temat jest ok. nieraz może się zdarzyć ze ktoś będzie potrzebował coś sprzedać i to pomorze w jakimś stopniu .A osobiście też mam długą liste zakupów ,tylko musze ustalić kolejności ,i wtedy coś wpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Co planujesz kupić w niedalekiej przyszłości ?? Nic W tym roku już przegiąłem pałę i to zdrowo Z 1,5 tyś. już spokojnie poszło na grubsze rzeczy Niestety wydatki były uzasadnione bo wszystko już mi się sypało Ostatnio mówię żonie- kochanie przyjdzie paczka Jaka znowu paczka - ze sprzętem ale za 2,5- kupiłem nasadkę na DS- do mocowania świetlika Ale w tym roku jeszcze myślę o tych lekkich gumowcach z ciepłymi wkładkami na zimowe sandaczowanie. Inne grubsze zakupy już w przyszłym roku. Oczywiście nie mówię o rzeczach "szybko zużywających się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 lekkich gumowcach z ciepłymi wkładkami na zimowe sandaczowanie.Właśnie testuje ,z tym że to nie są lekki i nie są tanie,ale coś opisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 W tym roku jeszcze chciałbym kupić dużo rzeczy Ale kaski nie będzie bo tak jak tomek1 wydałem już ponad 1,5 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Kompletnie nie mam pojęcia jaki jest cel zakładania takich tematów. Chyba że w Hyde Parku. No ale skoro "jest potrzeba" - życzę miłej konwersacji. Ja planuję kupić wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valder Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 no ja tam juz stopuje jedynie jeszcze dokupie pare przynet na spina typu wobki, gumy i inne pierdoly, w przyszlym roku moze jakis pozadny feederek na odrzanskie sandacze + mlynek do niego choc moj stary bazarowy teleskop calkiem dobrze sobie radzi a swoja droga.... wydałem już ponad 1,5 tys zł skad 15-sto latek ma 1,5 tys na ot tak wydanie na "cokolwiek"???? ja w tym wieku mialem w portfelu co najwyzej 100 zl i to od babci i dusilem z calej sily zeby tylko starczylo do konca wakacji na pepsi i lizaki tudziez.... W tym roku już przegiąłem pałę i to zdrowo Z 1,5 tyś. już spokojnie poszło na grubsze rzeczy ....a mowia ze w Polsce nedza, niedostatek, slabe zarobki i wogole tylko z tad uciekac chyba nie do konca tak jest.... tylko bez urazy koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 a mowia ze w Polsce nedza, niedostatek, slabe zarobki i wogole tylko z tad uciekac Wiesz różnie można patrzeć, karpiarz potrafi tyle wydać na jeden kij Ja kupiłem 3 kije i 5 kołowrotków. Każdemu według potrzeb i możliwości Jak miałem kiepsko z kasą to łowiłem na sprzęt za 50 zł i nie szło to wcale gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 A ja planuje Skyline-a co by kol.Tomaszkowi powylawiac Labraksy na zachodnim wybrzezu a dla malzonki FTO co bym nie musial wszadzie jej wozic .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 skad 15-sto latek ma 1,5 tys na ot tak wydanie na "cokolwiek"???? Strugam dobre woblery i sprzedaję. Dostaję kieszonkowe. Dostałem niedawno odszkodowanie... i się nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 W tym roku też trochę wydałem, ale potrzebuję jeszcze nowego krzesełka, najlepiej takiego od razu z plecakiem (może przy okazji ktoś może coś polecić) i nowego podbieraka. Stary długości 1,7 m przy tegorocznym niskim stanie wody miał problemy w dosięganiu tam gdzie było trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Ja mam zamiar "wzbogacić" moją skromną kolekcję pilkerów (może jeszcze w tym roku uda mi się wyruszyć "w morze") . Chcę kupić m.in. "baltica fluo 120g", dwie "parasolki" (w tym jedną fluo), no i sprawdzić tzw. "kaloryfer" 175g (podobno rewelacja na wraki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Ja planuje jeszcze we wrześniu kupić spin-jakiegoś jiga. W tym roku to by było na tyle, 2 kije i dwa kołowrotki, i tak niezle jak na 14-sto latka . A na wiosnę feederka do 80g i kołowrotek; jak się wprawię to drugi spin-wklejaneczkę też z kręciołkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Ja mam zamiar kupic w tym roku jeszcze nowy kolowrotek, mianowicie Shimano Stradic, i do tego nowy kijek do spinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_HM 80 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 W tym roku planuję zakupić DRAGON MILLENIUM Wobler 10-35g 240cm na grudniowe szczupaki, oczywiście komplet przynęt tzn. woblery, twistery rippery itd. A na przyszły rok myślę o 2 feederach, najprawdopodobniej będzie to MIKADO Competition Feeder 360 (do 110g) i do tego jakieś młynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny zwierz Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Ja na razie skromny bo nic nie mam nawet wędki. W przyszłym tygodniu jadę na pierwsze zakupy w sklepie wędkarskim już się nie umie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Napewno przed zimą echo + silnik elektryczny . I napewno jakiś młynek może stradic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Ja w tym roku myśle o zakupie dobrego spinningu 5-20g wyrzutu coś z wyższej półki n.p. coś takiego http://www.allegro.pl/item231422377_dragon_hm_80_river_runner_260cm_5_5_21_5g_okazja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_HM 80 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Ja w tym roku myśle o zakupie dobrego spinningu 5-20g wyrzutu coś z wyższej półki n.p. coś takiegohttp://www.allegro.pl/item231422377_dragon_hm_80_river_runner_260cm_5_5_21_5g_okazja_.html Sebek, wystarczy spojrzeć na mój nick i już wiadomo, ze tylko mogę poprzeć twój wybór... Pozdrawiam, Ja kupuje Dragon millenium Wobler... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 A ja od wczorajszej wizyty w "wędkarskim" intensywnie myślę nad zamianą moich "poczciwych" woderów na spodniobuty neoprenowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 a ja planuje zlecić moim kumplom w USA zakup przynęt Cabelas http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/pod/horizontal-pod.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/pod-link.jsp_A&_DAV=MainCatcat20166-cat410021_TGP&rid=&indexId=cat410021&navAction=push&masterpathid=&navCount=2&parentType=index&parentId=cat410021&id=0000680 i może to http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard-item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A&_DAV=MainCatcat20166-cat410021&id=0017702117747a&navCount=2&podId=0017702&parentId=cat410021&masterpathid=&navAction=push&catalogCode=IH&rid=&parentType=index&indexId=cat410021 nie powiem ze ceny nie są przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 A jaaa bylem dziś po sklepach połazić i ceny mnie poprostu rozwaliły W Ostrowcu nie ma co kupować w sklepach Salix alba (150 cm) pokrowiec na necie około 85-87 zł w sklepie 104 ( no to nie tak źle ) Konger Carbomaxx 360/120 na necie około 80 zł w sklepie 112 Okuma Spectrum nie było RD30, który na necie kosztuje 100 a jakiś tam większy (też spectrum) 13X zł ;P Coś by mi spuścili z ceny powiedzmy 5 zł na jednej rzeczy... Ale na necie z przesyłką wyjdzie 285 a jakbym miał kupować w sklepie to by mnie wyniosło około 330 z zejściem z ceny no moze nawet 320 ~~ W Pon. sobie zamówie Carbomaxxa Spectruma Salix Albe żyłki z 3 Mono feddery + jakieś latarki diodowe na głowe, i jakąś co można przypiąć Może po drodze wymyśle jeszcze jeden jakiś kołowrotek )) Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Jeżeli wszystko kupujesz w jednym sklepie internetowym to spoko, bo zapłacisz za jedną przesyłkę, chyba, że przekroczysz określona wagę i będzie dopłata. Jeżeli zakupy w różnych sklepach to jak doliczysz opłaty za przesyłki do prawie nic nie zaoszcędzisz. Trzeba dobrze przemyśleć sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 doliczone doliczone tylko teraz e-maila napisalem czy da rade wszystko zapakować w jedną pake modle sie różnica jest naprawde spora między sklepami zwykłymi a internetowymi Szkoda, że tak daleko mam do Łodzi bo bym nie musiał płacić, za żadne przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 A ja jeszcze sobie kupię heavy feedera wyrzut między 30 a 180 g. A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi