_barti_ Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 A ja dzisiaj jade z rodzicami do Bydgoszczy, w jednym centrum handlowym jest fajny wędkarski. Otwarty w niedziele.. Trzeba wybrać prezent Chyba jakiś spining kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 wiem ze nie na temat ale jakie targi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 wiem ze nie na temat ale jakie targi??????Karpiowe we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#_GoNzO_# Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Zajebi...ta taka echo sonda :)Ale niestety nie moge sobie na nia pozwolic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooLiN Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Ja myślę nad jakąś tyczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 DooLiN, czyżbyś zaczynał przygodę z zawodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooLiN Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Niedawno zacząłem bo już kilka mam za sobą.A tyczke też mam ale coś nowego może bym zakupił.A ty co byś dobrego proponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Zależy wszystko ile możesz przeznaczyć na ten zakup, czy chcesz kupić pack, czy gołą, czy łowisz na dużych uciągach, czy raczej na wodzie stojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 moje plany na zimę 2 karpiówki - chyba shimano alivio 2 młynki - jeszcze nie wiem jakie do karpiówek do tego osprzęt czytaj żyłki itd poda trochę tego jest więc trzeba się sprężać a kryzys fianansowy nie oszczędza (także mojego portfela ) z tego sklecę jakiś sprzęt i może się uda umówić z Andim i ekipą na jakiś wypad w poszukiwaniu karpia. może złowię ? .....pierwszego w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 nie ma co kombinowac z mlynkami )) i tak predzej czy pozniej kupisz Shimano BBLC , wiec lepiej predzej niz pozniej , szkoda kasy na przejsciowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ja dziś zamawiam z allegro kołowrotek Konger Carbomaxx Iron Carp 630 Jak przyjdzie to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ja myślę nad kupnem jakiejś tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 za kilkanaście minut mam zamiar nabyć fajnego woblera szczupakowego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 2 karpiówki - chyba shimano alivio Kupuj, kupuj karpiowa ekipa czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 W kwietniu po przyjeździe z Austrii zamierzam nabyć takie oto rzeczy: Wędzisko Team Dragon Kręcioł Team Daiwa Konger WC Tango Woblery kleń-jaź,boleń troche blaszek mepps kamizelkę "Graff" i troche drobniejszych rzeczy niestety to wydatek ok 3000 ale postanowiłem że muszę to kupić i kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro86 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Końcówka sezonu uświadomiła mi, że muszę nabyć wędke o zbliżonych parametrach do Dragon Mystery Camou Live Bait i odnośnie tego mam pytanie czy ktoś posiada te wędzisko i jak sie sprawdza. Oprócz wędki poszukuje mocnego kołowrotka do tej wędki do 300zł. Co mi poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 w niedlakiej przyszłości - tak do 3 mc- musze kupić wiele rzeczy: - ok 70 kopyt 4-6 cali różne kolory - 0k 30 twisterów min 10 cm - uzbroić to główkami i systemami z kotwiczką - plecionki dwie PP 20 lbs i PP 10 lbs 135 m każda - stalki o wytrzymałości ok 20 kg - dobre krętliki z agrafkami - szczypce 22 cm - kilka dużych oborotówek i wahadeł ( głównie używek) - jakies duże woblery ( fatso 10 , slidery 10, pike 14) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adi Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Planuję jakieś dwie gruntóweczki i spławikówkę. Tylko jeszcze nie wiem czy teleskopy czy składy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Oj ja dzięki przynętom które kupiłem przypadkiem na allegro, zacznę moją kampanie na jazie i klenie ROBINSON Xenon Perch http://allegro.pl/item524299171_wedka_robinson_xenon_perch_2_05m_1_8g_promocja.html Do tego jakaś żyłeczka 0,12-0,16 i kołowrotek z najniższej półki. Chyba, ze do swojej aktualnej wędki kupie coś lepszego to wtedy ten Cormoran którego teraz na niej mam pójdzie do lekkiego spinu. Ale to jakoś po targach... trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Ja tak samo jak adijos1 też mam w planach zakup jeszcze dwóch gruntóweczek i też nie wiem jakie mam już teleskopy może teraz jakaś odmiana macie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 macie jakieś pomysły Zalezy w jakiej cenie chcesz nowy kijek Ja od siebie moge polecic Konger Carbomaxx Carp, tani kijek ale targam nim wszystko, glownie na grunt, na zywca tez nim lapie, jest bardzo sztywny i super mi sie nim rzuca, zalezalo mi na tanim gruncie i zakup sie oplacil w 100%, po roku uzytkowania kupilem identyczny kij, i teraz lowie na 2 takie same wedki, i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Może jako jedną z gruntówek weźmiesz sobie feederka. Konger carbomaxx feeder na przykład- fajna wędka do nauki, jakkolwiek dość ciężka. Z drugiej strony w klasie ekonomicznej nie można spodziewać się fajerwerków. Tego carbomaxx carp też posiadam i nie mogę narzekać. Niezła wędka pod grubszą zdobycz. Mało w niej finezji ale auto z wody nią wyciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Feederka już mam mikado te wędki mnie zaciekawiły Konger carbomaxx carp czy one są sztywne czy takie średnie szczerze - mają być na sandacza szczupaka karpia i leszcza no wiecie takie uniwersalne mam już dwa teleskopy takie zwykłe i nie zawiodły mnie to ciągłe przekładanie zestawów z leszcza na sandacza to już mnie irytowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek.76 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Chcę kupić feedera tylko niemoge się zdecydować. Shimano Bestmaster AX 3.96m cw150g, albo Browning Syntec Feeder XL 3.60m cw 50-140g. I kołowrotek Shimano Catana 4000FA lub Daiwa Crossfire-e 3500-3i. Co wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Co wybrać ?oto jest pytanie? Poczytaj w odpowiednich działach a jak nie znajdziesz odpowiedzi popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi