Łukasz789 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Ja od 2 miesięcy próbuje kupić coś po okazyjnej cenie na Alledrogo ale nie idzie mi w Tym czasie ojciec kupił dwie muchówki i ogromny zestaw much. Potrzebuje kupić 1lub 2 feedery lub karpiówki , jakiś fajną podpórkę karpiowa na 3 wędki z sygnalizatorami i zestaw foteli lub łóżek. ale najlepiej to pierwsze z możliwością do czepienia podnóżka i możliwością spania. Ze 2 kołowrotki , jakiś spining ( ewentualnie) i to na razie tyle. P. S Aha chodzi za mną jakaś ultra lekka odległościówka lub bolonka (najlepiej cw. do 15g albo jeszcze mniej ) do połowu na spławik do max. 0,8g. Ale albo nie am takiej albo cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi81 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Witam Poszukuje jakiegoś porzadnego siedziska na ryby(nocki).Jak urzytkujecie coś porządnego byłbym wdzięczny za info. Koszt do 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 ja planuje w najbliższym czasie kupić kij spiningowy ale powyżej 3 metrów... będzie niezbędny na wiosenną wysoką wod.. Najlepiej taki do 20 gram c.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazzoll Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 kij spinningowy na łódke taki do 240 czm najlepiej 210 c.w do 30 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 mazzol mam taki kij na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Planuję zakup wędki feeder ciężar wyrzutu 120 .g lub 150 g łowisko Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Też szukam feederka na Odre, najlepiej 150g albo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 W planach jest Talon lub Batson na klenia ale co z tego wyjdzie?hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 kapi81 w tej cenie polecam Ci fotele firmy m-elektrostatyk. Są niezłej jakosci i w dobrej cenie. Sam posiadam fotel tej firmy. Kupiłem go na targach w Zabrzu 2010 za 70% ceny. przerzył powódz imyśle ze jeszcze trochę mi posluży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Planuje zkup namiotu na dłuzsze zasiadki. mam niezły dylemat co wybrac! Co polecacie dobrego w przystępnej cenie? POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Jak dla mnie bardzo dobry fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 m@rtinez, racz przeczytać regulamin forum a zarazem sposób wstawiania linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 sorry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoKK Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Jako, że dopiero zaczynam mi przyjdzie kupić wszystko. Jako, że wędkarstwo uważam za długofalową inwestycję postanowiłem przeznaczyć na sprzęt 5tys zł (wędki, akcesoria, ponton, namiot, parasol itp.) gdyż preferuję kilkudniowe połowy jako że dysponuję czasem i nikt mi nie narzuca obowiązków (własna DG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 U mnie jak dobrze pójdzie , nowym zakupem bedzie Toyota hilux(bede miał wreszcie miejsce na sprzęt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Przemo, wstrzymaj się z wielkimi wydatkami na raz. Po pierwsze nie każdy łyknie bakcyla, a zainwestowane 5k ciężko będzie odzyskać. Po drugie jeśli Cię wciągnie (czego Ci życzę) to już niedługo poczujesz jakie błędy zrobiłeś kupując sprzęt za 5 tysi w ciemno, nie wiedząc czego naprawdę potrzebujesz. Dopiero po paru miesiącach wędkowania zaczniesz lekko wyczuwać swoje potrzeby na łowisku. W miarę możliwości, spróbuj podpiąć się pod doświadczonych kolegów, trochę wykorzystuj ich sprzęt i zorientuj się co Ci się w nim podoba a co przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoKK Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Endrju bakcyla złapałem już w wieku 7 lat (jeśli mnie pamięć nie myli pierwszego złapałem raka) od tego czasu regularnie chodzę z dziadkiem na ryby. Kiedyś przez dwa sezony łapałem ale to na teleskopowych wędkach. Później i tak już z 8 lat chodzę na ryby posiedzieć żeby zabić zbędny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mace Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Planuje kupić takie o to wedzisko Wędka Mikado SENSEI FLOAT 420 10-30gr tak na poczatek co o tym sadzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Swingery planuję zakupić, tylko nie moge znaleść żadnego filmiku w necie jak to działa i z czym się to je mace wydaję się wporządku ta wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Planuje kupić takie o to wedzisko Wędka Mikado SENSEI FLOAT 420 10-30gr tak na poczatek co o tym sadzicie ?? Dziś na noce na wersje 400 tego kijka wyholowałem leszka 3,20kg i 2,50kg (fotka w innym topicu), za śmieszne pieniądze całkowicie przyzwoity kijek. nie zbaczając z tematu planuję zakupić bezprzewodowe sygnalizaotry z centralką Mikado 2+1 modele z tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Planuje zakup łóżka z ośmioma nogami, a w zasadzie to chcę kupić Elektrostatyka L2 z dodatkową ramą z dwiema nogami którą zamocuje pod głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Przymierzam się do jakiejś paprochówki na okonia z łodzi i z brzegu. Teraz nie wiem czy kupić Dragon Guide Select Tiny (2,7m, c.w. do 10g, chyba za długa) albo coś z Team Dragon (niestety, te które mają dla mnie odpowiednią długość mają za duży c.w., a te z odpowiednim c.w. są za długie...), szlag! Słyszałem dużo dobrego o wędkach Konger World Champion Tango, ponoć jedne z lepszych kijaszków do paproszenia, ale... Co powiedzie o Konger Equs Tango DX 2,4m. c.w. 1-10g? Parametry niby te same, ale seria wyżej ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RamzesPS Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie wiem czy jest czym się chwalić, ale kupiłem dzisiaj takowy "sprzęcik", mianowicie: Cormoran Bull Fighter X Spin 2cz 2,70/30 http://allegro.pl/cormoran-bull-fighter-x-spin-2cz-2-70-30-i1560261298.html Shimano - Catana 2500FB !!!NEW 2011!!! http://allegro.pl/shimano-catana-2500fb-new-2011-i1541940831.html 300m SIGLON 0,25mm KLASYKA od CENTRUM WEDKARSTWA http://allegro.pl/300m-siglon-0-25mm-klasyka-od-centrum-wedkarstwa-i1568580123.html Myślicie, że to dobry wybór?:> Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Myślę, że to dobry wybór chociaż na spining mogłeś plecionkę. A i mogłeś umieścić w "kupione dzisiaj". PS: Na sandacza ten spining? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RamzesPS Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Myślę, że to dobry wybór chociaż na spining mogłeś plecionkę. A i mogłeś umieścić w "kupione dzisiaj".PS: Na sandacza ten spining? Plecionka niedługo, jak troszke więcej funduszy będzie W weekend wypróbuje na szczupaka...mam nadzieje, że "roździewicze" sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi