nalewator Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Winko Za cenę HM80 masz customa z pracowni (np. FC) ,który jest robiony pod Ciebie. Moim zdaniem nie warto pchać się za ta kasę w Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Ja planuje zakup dużego pokrowca (padnie raczej na invader ex na 6 wędek bo nic ciekawszego nie znalazłem ) poza tym slammerek 260 i upragniony penn battle (tylko zastanawiam się nad rozmiarem 2000 z przełącznikiem obrotów wstecznych lub 3000 bez , rozwiązanie jak w slammerze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Myśle że kupię jakąś lepszą echosonde. coś do 1000 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 3 x plecionka różne grubości futerał na spining woblery i gumy część zakupów od marca zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Kij kleniowy lub kij boleniowy. Szukam kijka na Wisłę, najlepiej gdyby był uniwersalny, ale chyba nie ma takiego na te dwie różne ryby. Na szczęście do wiosny (tej cieplejszej) jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Kij kleniowy lub kij boleniowy. Szukam kijka na Wisłę, najlepiej gdyby był uniwersalny, ale chyba nie ma takiego na te dwie różne ryby. Na szczęście do wiosny (tej cieplejszej) jeszcze trochę czasu. Jest:) AVC90MLF2 St. Croix -mam i przyznam,ze jest rewelacyjny-pogodzi klenia i bolenia Andrzej,prawdopodobnie bede sprzedawał Batsona IST 1141F (2,90, 2-10 g, akcja mod.). Gdybyś była zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Kij kleniowy lub kij boleniowy. Szukam kijka na Wisłę, najlepiej gdyby był uniwersalny, ale chyba nie ma takiego na te dwie różne ryby. Na szczęście do wiosny (tej cieplejszej) jeszcze trochę czasu. Jest:) AVC90MLF2 St. Croix -mam i przyznam,ze jest rewelacyjny-pogodzi klenia i bolenia Andrzej,prawdopodobnie bede sprzedawał Batsona IST 1141F (2,90, 2-10 g, akcja mod.). Gdybyś była zainteresowany. Ile trzeba dać za tego Batsona IST 1141F Bluzer? Głowię się nad kijkiem strasznie. Znajomy poleca mi Dragona HD, wiem jednak, że St. Croix to jest zupełnie inna bajka. Różnice cenowe z tego co widzę to są znaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 ja mam plan kupic kołowrotek Dragon Fishmaker do sredniego spinna mam nadzieje że sie nada ;p jak myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 tez chcialem kupic ten kolowrotek. Te kołowrotki to wielki nie wypał. odradzam. Lepiej sie rozejrzyj za nowościami Dragona. Sa ponoc duzo lepsze. Fishmakery sie psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Zdania są podzielone. Ja osobiscie bym tego kołowrotka nie kupił ale znam ludzi którzy sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 czytałem trochę testów na temat serii tych kołowrotków i niby były pochlebne ;p ale teraz to nie wiem... ;p w sumie ilu wędkarzy tyle opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Witam, Mam zamiar zakupić feedera tylko się jeszcze waham pomiędzy kilkoma modelami. Wędkuje przeważnie na Wrocławskiej Odrze i czasami na wodach stojących. Co byście polecili tak do 250 zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwony Diabeł Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Ja planuję w niedalekiej przyszłości jakiś trzymetrowy spinning. Z braku Ugly Stika na rynku nie mam pojęcia jaki. Parę jerków i woblerów. Do tego sztywny pokrowiec na spina. Penn Slammer 760L. Być może nawet zestaw castingowy (ale brakuje mi odwagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Skrzynka wedkarska flambeau RF-T4P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnek Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam! Potrzebuję porady. Wędkuję na oceanie w Irlandii. W najbliższym czasie mam zamiar spróbować swoich sił i umiejętności łowiąc głęboko(ponad 100m)nad wrakami. Przymierzam się w związku z tym do zakupu odpowiedniego sprzętu. Moją uwagę zwrócił Abu Hellender Inliner 212 50lbs lub trzy składowy 243 50lbs. Czy ktoś ma już jakieś doświadczenia z tymi kijkami bo to podobno nowość. Chodzi mi głównie o autentyczną moc tych wędzisk. Czy pozwoli na siłową walkę z dużą rybą? A może coś innego polecicie.Z góry dziękuję za każdą wskazówkę. Powiem jeszcze, że ryby są tam duże a ja nie chciałbym dać się rozbroić przy pierwszym podejściu . Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi