Endrju Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Półtora czyli pół tora. Panowie rozliczają się w surowcach wtórnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 spodnie albo ogrodniczki Aquasafe R.T. do kurtki którą właśnie zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Jakiś kołowrotek do matchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 nie będzie łatwo, A. Lipiński ma masę zamówień na nie Pisałem ostatnio do Pana Andrzeja i faktycznie nie ma teraz czasu na zrobienie tych świetnych robali ale na wiosnę obiecał mi że będą już dostępne i będzie spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ja mam zamiar kupić stanowisko karpiowe Kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 aaaaaaa pewnie chodzi ci o tego za 60 złotych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Tak o tego Narazie taki bo brak większych funduszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 ale od niedawna go mam 1 nocke przerzył wczoraj i powiem ci że się sprawdza byla taka sytuacja na nocce nie mam wolnego bigu i hamulec nie był poluzowany ani kabłąk nie otwarty i rod pod utrzymał mie wędke ale nie warzy aż tak dóżo a karpik ten miał 4,20 tak że miał troszku siły kurde ale sie nabawiłem a potem tata na czatach a ja poszłem na ósemke zobaczyć na jezierce i spin efekt 7 okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 stelarz pod wędki mam taki jeszcze nie widział wody http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/37173be91fdd3cd0.html Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Ultra Light i kołowrotek do niego ale jeszcze nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 stelarz pod wędki mam taki jeszcze nie widział wody http://www.fotosik.pl/pok...e91fdd3cd0.htmlEdmund edmunt identyko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexus Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 SPRO melissa 1500 jestem od krok od zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 stelarz pod wędki mam taki jeszcze nie widział wody http://www.fotosik.pl/pok...e91fdd3cd0.htmlEdmund edmunt identyko mam ale nie maz takiej wygodnnej wersalki Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 W planie do zakupu: -kamizelka -pokrowiec trzy komory -siatka+sztyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_1987 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Od tych wakacji zaczynam przestawiac sie na karpiowanie. Z tego swietnego wzgledu, ze mam robote zaczynam pomalu kompletowac sprzet. A co chce kupic w przyszlosci? W pazdzierniku kupuje na pewno 2 kolowrotki z wolnym biegiem firmy ABU GARCIA - jeszcze niewiem jaki model bo maja mi w sklepie dopiero zamowic. Kolowrotki z podwojna raczka - bardzo mi sie spodobala ta raczka - zamowilem sobie rowniez podbierax JAXON CARP - a dalej to zakupy na allegro (duzy roller do kulek, krzeselko karpiowe) W listopadzie bede kupowal wędki, tri poda, swingery i reszte akcesoriow karpiowych w tym ponton do wyzowki, i namiot :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Kręcioł do opadu i nową pletkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 chwytak spinningowy Ron Thompsona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 A ja mam zamiar kupic: Wedziska Konger Aviator feeder 360cm 150 gr cw Konger Aviator feeder 360cm 120 gr cw Bat jaxon Crystalis Eco pole 8m Kołowrotki ABU Garcia 103 fr ABU Garcia 303 fr Umundurowanie Prawdopodobnie Mundur letni armii polskiej Okulary Polaryzacyjne Sygnalizator brań Prawdopodobnie Jaxon 2 Podpórki gruntowe Zyłki 33mm 30mm 28mm 18mm 12mm Spławiki od 0,4 do 2 gr ilość 20 sztuk. Zakupy z niezbyt wygórowanym sprzętem lecz to dopiero 2 sezon i trzeba się wszystkiego uczyć uczyć i jeszcze raz uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Mam nadzieje, ze w niedalekiej przyszlosci mala lodz z silnikiem i echosonde odbijajaca ponad 200m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Prawdopodobnie Mundur letni armii polskiej gdzie to można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Na allegro 109 same spodnie i 98 kurtka Na giełdzie pod lublinem cena 120 kurtka i spodnie Lub prosto z wojska wujek mi przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Prawdopodobnie Mundur letni armii polskiej gdzie to można dostać? szkoa ze nie wiedzialem wczesniej. Kolega "trep" pocial i wyrzucil 800 (lownie osiemset) kompletnych mundurow armi polskiej (moro lisc debu). Myslalem ze mnie szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Może nie w niedalekiej... Ale marzy mi się pontonik z silniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi