Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar kupić plecionkę.... :mrgreen:

Czy plecionka KONGER TIGREX Nadaje się do łowienia na grunt :?:

Chce jeszcze kupić kołowrotek z wolnym biegiem KONGER CARBOMAXX IRON CARP 630 :grin:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 389
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam , mam mozliwosc kupienia kolowrotka Daiwa Exceler 3000 z USA cena 77$, moze ktos miał kolowrotek z USA roznia sie czyms od europejskich? a i plecionka BERKLEY FIRE LINE FLUO 300 Yardow - w cenie 33$ , czy warto?

Napisano
Rozglądam się za nowym match'em i jak na razie znalazłem: Byron TR 10 Match

kocur, jezeli kupisz to podziel sie wrazeniami. Tez szukam odleglosciowki i zastanawialem sie wlasnie nad nia tylko ze 3.6... troszke malo opini ale raczej pozytywne

Napisano
Witam , mam mozliwosc kupienia kolowrotka Daiwa Exceler 3000 z USA cena 77$, moze ktos miał kolowrotek z USA roznia sie czyms od europejskich?

Tak różnią się modele z USA są lżejsze od Europejskich ale za to nie posiadają łezki przy rolce.

Na e-bay.com kupisz taką daiwe za 67 $ z przesyłką :wink:

Napisano

W przerwie zimowej będę polował na nowego feederka w dobrej cenie. Na razie najbardziej spodobały mi się Shimano Hyperloop BX Feeder 3,65m 100g (212g :D ), Mikado Ultraviolet Light Feeder 3,6m 90g i Dragon Mystery Medium Feeder 360cm 40-80g. Wędka z przeznaczeniem na wody stojące z niewielką ilością zawad. Docelowe ryby- małe i średnie karpie ale również karasie, leszcze i płocie.

Macie jakichś faworytów w tej grupie?

Napisano

sandacz, oki doki jak nie zapomnę to w przyszłym roku bo jakoś teraz finanse są pod kreską a na moje mikołajowe sugestie nie ma chętnych więc w lutym sam sobie będę mikołajem :mrgreen:

Napisano

Planuję kupić ponton 3 osobowy tak do 1000zł tylko za bardzo to sie nie znam ,jakich używacie? , może coś ktoś doradzi w tej sprawie...

Napisano

No ja na wiosne planuje kupic silnik do lodki ale nowy mam juz na oku Honde 5 i mysle ze na 90% bedzie to Honda. Dosc drogie silniki ale mysle ze sa warte swojej ceny.

A w miesiacu grudniu musze zakupic w miare dobry i za dosc normalne pieniadze jakis kombinezon wedkarski 2 czesciowy ale narazie mam z tym wielki problem.

Napisano

ja planuje kupic lozko z TB, bo mam elektrostatyka z podnozkiem, i troche w zebra wchodzi, :grin::mrgreen: nie wygodny jak cholera. Ale przede wszystkim lodke zdalnie sterowana, i tu pytanie do kolegow czy ktos ma jakas propozycje, ja mysle kupic( carponizer) cena 1700zl tyle tylko ze nie znam opini na jej temat, i pewnie z po gwarancyjna naprawa moga byc problemy. A mialem ten szajs chinski co proponuja teraz w allegro po 700zl. Odradzam.

Napisano

maniek, nie ale mozna juz za okolo 300zl kupic, myslalem tez nad jaxonem, podoba mi sie, ale Ty Manius chyba nie jestes zainteresowany :roll: (za duzo tobolow) :twisted:

Napisano
myslalem ze masz jakas wiedze co do łódek do wywózki
Taką samą pewnie jak ty ,wszyscy chwalą łódki Warmuza ,ale nie testowałem to nic ci nie napiszę
Napisano

maniek, chyba nie czytasz moich postow, mam vojagera 360, dlug. tani ale daje rade.rzadko go urzywam, chyba ze na Mietkowie, ale wiesz co tam sie teraz dzieje. 0 lapania.