Kubiak Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Mam zamiar kupić plecionkę.... Czy plecionka KONGER TIGREX Nadaje się do łowienia na grunt Chce jeszcze kupić kołowrotek z wolnym biegiem KONGER CARBOMAXX IRON CARP 630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Ja zbieram teraz kasę na wędzisko pod bolka czaję się na coś z Team Dragona i jeszcze jak budżet pozwoli jakiś lepszy kręcioł do tej wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Rozglądam się za nowym match'em i jak na razie znalazłem: Byron TR 10 Match 4.50 m 3-20 g i Cormoran Match Master Primos 4,5/30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok29 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Witam , mam mozliwosc kupienia kolowrotka Daiwa Exceler 3000 z USA cena 77$, moze ktos miał kolowrotek z USA roznia sie czyms od europejskich? a i plecionka BERKLEY FIRE LINE FLUO 300 Yardow - w cenie 33$ , czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Rozglądam się za nowym match'em i jak na razie znalazłem: Byron TR 10 Match kocur, jezeli kupisz to podziel sie wrazeniami. Tez szukam odleglosciowki i zastanawialem sie wlasnie nad nia tylko ze 3.6... troszke malo opini ale raczej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Witam , mam mozliwosc kupienia kolowrotka Daiwa Exceler 3000 z USA cena 77$, moze ktos miał kolowrotek z USA roznia sie czyms od europejskich? Tak różnią się modele z USA są lżejsze od Europejskich ale za to nie posiadają łezki przy rolce. Na e-bay.com kupisz taką daiwe za 67 $ z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 W przerwie zimowej będę polował na nowego feederka w dobrej cenie. Na razie najbardziej spodobały mi się Shimano Hyperloop BX Feeder 3,65m 100g (212g ), Mikado Ultraviolet Light Feeder 3,6m 90g i Dragon Mystery Medium Feeder 360cm 40-80g. Wędka z przeznaczeniem na wody stojące z niewielką ilością zawad. Docelowe ryby- małe i średnie karpie ale również karasie, leszcze i płocie. Macie jakichś faworytów w tej grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 sandacz, oki doki jak nie zapomnę to w przyszłym roku bo jakoś teraz finanse są pod kreską a na moje mikołajowe sugestie nie ma chętnych więc w lutym sam sobie będę mikołajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolB Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Planuję kupić ponton 3 osobowy tak do 1000zł tylko za bardzo to sie nie znam ,jakich używacie? , może coś ktoś doradzi w tej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 kupić ponton 3 osobowy tak do 1000zł może być problem aby zmieścić się w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No ja na wiosne planuje kupic silnik do lodki ale nowy mam juz na oku Honde 5 i mysle ze na 90% bedzie to Honda. Dosc drogie silniki ale mysle ze sa warte swojej ceny. A w miesiacu grudniu musze zakupic w miare dobry i za dosc normalne pieniadze jakis kombinezon wedkarski 2 czesciowy ale narazie mam z tym wielki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 ja planuje kupic lozko z TB, bo mam elektrostatyka z podnozkiem, i troche w zebra wchodzi, nie wygodny jak cholera. Ale przede wszystkim lodke zdalnie sterowana, i tu pytanie do kolegow czy ktos ma jakas propozycje, ja mysle kupic( carponizer) cena 1700zl tyle tylko ze nie znam opini na jej temat, i pewnie z po gwarancyjna naprawa moga byc problemy. A mialem ten szajs chinski co proponuja teraz w allegro po 700zl. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 ja planuje kupic lozko z TB, A co dostałeś katalog z obniżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, nie ale mozna juz za okolo 300zl kupic, myslalem tez nad jaxonem, podoba mi sie, ale Ty Manius chyba nie jestes zainteresowany (za duzo tobolow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No ja dostałem zimowy katalogTB z obniżkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, szczerze, myslalem ze masz jakas wiedze co do łódek do wywózki i licze na Ciebie i na Twoje opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 myslalem ze masz jakas wiedze co do łódek do wywózki Taką samą pewnie jak ty ,wszyscy chwalą łódki Warmuza ,ale nie testowałem to nic ci nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, tyz chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, widzialem ja w youtublach, przyznam extra ale chyba podstawowa wersja to 2200zl i chyba bez wstecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Miro1956, a ponton nie lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, chyba nie czytasz moich postow, mam vojagera 360, dlug. tani ale daje rade.rzadko go urzywam, chyba ze na Mietkowie, ale wiesz co tam sie teraz dzieje. 0 lapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Miro1956, To polecam tą wersję http://pl.youtube.com/watch?v=qAOTCWMtUd8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, strasznie sie zawiesza, a znasz cene tego cacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 a znasz cene tego cacka?Nie ale pewnie się dowiem na targach,a u mnie filmik dobrze chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 maniek, na tych targach we Wrocku co beda w lutym? to napewno bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi