maniek Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 http://anaconda.saenger-tts.de/ Strona katalogu 102-105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolPZWSkoki Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 a gdzie można je w polsce kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Interesuje mnie takie krzesełko Tandem Baits Protect Eco. Jednak jak zwykle TB się nie rozpisał. Czy ktoś wie jak i czy się go składa? Bardzo mi się podoba, tylko nie wiem czy an simsona się zapakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Nogi składają się do siebie pod siedzisko a oparcie na siedzisko. Rozmiar jak otrzymasz po złożeniu to będzie pogrubione o nogi i oparcie siedzisko które może nieznacznie wystawać za siedzisko. Jak chcesz w miarę wygodnie transportować to postaraj się o pokrowiec. Można trafić producenta dedykowany takiemu fotelowi albo jakiś zamiennik na allegro trafić. Można też zamówić sobie taki pokrowiec u jakiegoś krawca ale to już krawiectwo ciężkie. Sam zaczynam rozglądać się za takim pokrowcem bo dźwiganie fotela w łapie jest trochę problematyczne kiedy ma się masę gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Dzięki kocur, Rozumiem, że oparcie regulowane. Chyba go kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 tylko nie wiem czy an simsona się zapakuję. Zapomnij ,jest duży .No ale możesz dokupić przyczepkę to sie zapakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Poniżej masz poglądowe zdjęcie jak wygląda coś takiego: POKROWIEC NA FOTEL F5R/F5RST/P Zapomnij ,jest duży Jak będzie pił mleko będzie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Właśnie zależy mi na jakimś takim możliwie małym lecz karpiowym fotelu, bez podpórki na ręce. maniek, myślałem, żeby go dać na ten tylni niby bagażnik, wiesz może o czym mówię? Przypiął bym go tymi sznurkami gumowymi jak są w rowerach do montowania bagażnika. Mam już dość takich malutkich krzesełek, są poprostu po 10h nie wygodne, nie to co taki karpiowy fotel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 maniek, myślałem, żeby go dać na ten tylni niby bagażnik, wiesz może o czym mówię?Wiem ,wiem ,ale poszukaj coś mniejszego bo ten jest ogromny .Patrz po wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Z oferty TB jest najmniejszy, a srakson mnie raczej nie interesuje. Masz może jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Macie może fotkę tego fotela złożonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Zapomnij o innym środku transportu niż samochód : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolPZWSkoki Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Mam taki sam fotel karpiowy...Jest świetny i mocny...Krzesło firmy Jaxon już wyrzuciłem...Długo nie pociągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Możesz podać wymiary lub fotkę złożonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 witam koleżanki i koledzy, zastanawiam sie nad zakupem fotela na ryby i nie tylko. mam do wyboru FOTEL ELEKTROSTATYK F8R lub F5R. Na pewno ktos sie juz z nimi zetknął wiec pytam czy warto kupic ten z regulowanym oparciem bo mam obawy co do żywotności tego plasiku przy regulacji pochylenia. Bede wdzieczny za odpowiedz i prosze administratorow o nie usuwanie mojego postu lub przeniesienie go we własciwe miejsce, z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 mam obawy co do żywotności tego plasiku przy regulacji pochylenia. Ja myślę że te pokrętła plastikowe przeżyją Ciebie, Twoje dzieci oraz wnuki i wnuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 mam obawy co do żywotności tego plasiku przy regulacji pochylenia. Ja myślę że te pokrętła plastikowe przeżyją Ciebie, Twoje dzieci oraz wnuki i wnuczki a regulowane oparcie bardzo szybko docenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 dzięki za odpowiedz, mam nadzieje ze ten plastik sie nie rozpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Jeśli przy kręceniu będziesz wstawał z fotela a podczas transportu fotel nie spadnie, to wszystko powinno byc OK ( przynajmniej u mnie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Ja piłowałem to krzesełko pięć sezonów, jedynie jakie znaki zużycia to były rdzewiejące podłokietniki, pocisłem to siedzonko Hołkowi i dalej się cieszy żywotnością tego siedzonka, tak jak pisałem wcześniej nie martw się o plastik, tylko zadbaj o metalowe części tego siedzonka, a posłuży Ci przez długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Odświeżam moje pytanie z fotelem TB. Czy może ktoś podesłać fotki po złożeniu lub wymiary? Tb jak zwykle sie rozpisało w opisie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Najlepiej napisz do osoby, która sprzedaje ten produkt ( allegro albo jakis sklep) powinni szybko odpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Odchudzając swój sprzęt, ostatnio zaopatrzyłem się w takie cudo: http://przemos.superhost.pl/catalog/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 andi64, ciekawy fotel "Stalking Chair" - żeby jeszcze chodził za tobą jak Ci go ktoś odsunie, jak nazwa sugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam Czy może któryś z Kolegów posiada taki fotel: Fotel Traper Excellence z oparciami: http://www.e-sox.pl/fotel-traper-z-oparciami-excellence-12251.html fotel jest wykonany z aluminium, waga 5kg, max waga osoby siedzącej 120kg. Fotel jest bardzo duży,wymiary;50x80x88cm, można też do niego dokupic torbę/pokrowiec do transportu. Zastanawiam właśnie nad kupnem tego fotela, albo fotela Elektrostatyka FK2. Opinie o FK2 są różne (skrzypienie,wysuwjące sie nóżki), ale generalnie jest to bardzo chwalony model, o Traparze nie znalazłem żanych informacji. Traper jest 3kg lżejszy, większy i chyba ma wygodniejsze podłokietniki. Warto do niego dołożyc 100zł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi