AdAm Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Witam kolegów. Prosze was o opinie tych wędek
keri Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Napisz cos dokładniej; co to za wędki? Jakie przeznaczenie? Na jaką wodę? Do jakich przynęt? Shimano Beast Master Ax vs Dragon Millenium Shimano BM Ax są feedery, teleskopy, spinningi. Pisz więcej
Tomaszek Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Dragon Millenium to "drewno" - przekonałem się o tym bardzo.... Szczerze i z własnego doświadczeia odradzam.
AdAm Napisano 14 Września 2007 Autor Napisano 14 Września 2007 Chodzi mi o spiningi. A czy beast master pęka ???
keri Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 AdAm, każdy model kija pęka, tylko istotne jest to w jakiej sytuacji. Nie słyszałem ani dobrych opinii o BM ani złych. Po prostu te kije nie cieszą się dużym powodzeniem wśród moich znajomych.
AdAm Napisano 14 Września 2007 Autor Napisano 14 Września 2007 Keri a jeżeli byś kupował to którą z nich byś kupił ???
keri Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 Jak bym miał wybór tylko w w/w Dragonie i Shimano to pewnie wziął bym Shimano. Ale że wybór jest większy to pewnie nic z w/w bym nie kupił. Zapewne szukał bym czegoś w Daiwie lub Konger. Bardzo obiecująco wygląda i nieźle się sprawuje w boju nowa seria Kongera - IRI.
Gość wobler129 Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 A ja w przeciwieństwie do Was słyszałem, że Millenium jest ok
Tomaszek Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 wobler129, był OK. Jeszcze rok temu. Jak byś zobaczył jak wyglądała wędka tej serii (jak była sprzedawana, w jakim pokrowcu itp) rok temu i teraz to byś nie powiedział że to ta sama seria. Poprostu producent tnie koszty i jak zwykle odbija się to na jakości.
zed Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 Tydzień temu znajomy wyją na Milenium 2.9 dł cw 10-35 kupiony ok 4 miesięcy temu bolka 75 cm a następna rybka prawie mu wyprostowała ręke i z kijem nic sie nie stało kij stosowany do połowu w nocy na bolki + plecionka jest zadowolony z kija a ma na swoim koncie wiele wędek i jest dobry w te klocki wędkuje ponad 30 lat tylko na spin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.