Skocz do zawartości
tokarex pontony

Shimano Beast Master Ax vs Dragon Millenium

AdAm

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Napisz cos dokładniej; co to za wędki? Jakie przeznaczenie? Na jaką wodę? Do jakich przynęt?

Shimano Beast Master Ax vs Dragon Millenium Shimano BM Ax są feedery, teleskopy, spinningi.

Pisz więcej :wink::grin:

Napisano

AdAm, każdy model kija pęka, tylko istotne jest to w jakiej sytuacji.

Nie słyszałem ani dobrych opinii o BM ani złych. Po prostu te kije nie cieszą się dużym powodzeniem wśród moich znajomych.

Napisano

Jak bym miał wybór tylko w w/w Dragonie i Shimano to pewnie wziął bym Shimano.

Ale że wybór jest większy to pewnie nic z w/w bym nie kupił.

Zapewne szukał bym czegoś w Daiwie lub Konger.

Bardzo obiecująco wygląda i nieźle się sprawuje w boju nowa seria Kongera - IRI.

Gość wobler129
Napisano

A ja w przeciwieństwie do Was słyszałem, że Millenium jest ok :smile:

Napisano

wobler129, był OK. Jeszcze rok temu. Jak byś zobaczył jak wyglądała wędka tej serii (jak była sprzedawana, w jakim pokrowcu itp) rok temu i teraz to byś nie powiedział że to ta sama seria. Poprostu producent tnie koszty i jak zwykle odbija się to na jakości.

Napisano

Tydzień temu znajomy wyją na Milenium 2.9 dł cw 10-35 kupiony ok 4 miesięcy temu bolka 75 cm a następna rybka prawie mu wyprostowała ręke i z kijem nic sie nie stało kij stosowany do połowu w nocy na bolki + plecionka jest zadowolony z kija a ma na swoim koncie wiele wędek i jest dobry w te klocki wędkuje ponad 30 lat tylko na spin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.