kristoferson Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 Dzisiaj wybralem sie z pieskiem nad Ren no i oczewiscie ze spinkiem przy elektrowni gdzie zrzut cieplej wody niezbyt lubie tam jezdzic bo zawsze tloczno tam ale dzisiaj o dziwo jedna osoba z nocki zostala po paru rzutach i wymianie kilku gumek na perlowo niebieskie kopytko mans chyba sie nazywa , sandacz , ale niestety wymiarem nie powalil mnie na nogi kolo 40cm po odwiedzeniu jeszcze paru glowek juz nic nie dzialo sie jutro dalszy ciag programu zobaczymy???? kristoferson
kristoferson Napisano 15 Września 2007 Autor Napisano 15 Września 2007 Dzisiaj dalsze polowy nie bylo zle 2 brzany, jedna rotfeder to odmiana chyba ploci ,ale zadziwiajaco duza, okonek do tego i troszke drobnicy no i jedna duza i silna brzana ktora mnie pokonala w polowie cholu a szkoda dolacze fotke ladna pogoda byla
marewel Napisano 15 Września 2007 Napisano 15 Września 2007 Witam,bylem pare razy w Koloni,nad Renem tez widzialem niezle okazy tam targali,ale po tej stronie gdzie Katedra DOM,a ty widze lowisz po drugiej storonie.Spytam jeszcze gdzie i za ile mozna wykupic przepustke?
Andi Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 Witam. Zezwolenie na polow w Renie kosztuje 30 euro na rok albo 10 na 3 dni, wykupic mozna w sklepach wedkarskich albo zoologicznych. Ceny dotycza Nadreni-Westfali
kristoferson Napisano 16 Września 2007 Autor Napisano 16 Września 2007 haj andi widze ze lowimy w tej samej rzece jak tam u ciebie ostatnio polowy i czy spin czy gront???? my czesto na köln poll jezdzimy a ty??? kristoferson
maniek Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 Odgrzeje kotleta,jak tam polowy na renie?No myślę że Peter coś zdradzi za nie długo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.