Skocz do zawartości
tokarex pontony

Po zarybieniu wprowadzic zakaz polowu - OBOWIAZKOWO

Gość primo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PSR to inaczej straż marszałkowska bo podlega pod marszałka i Ty nic nie zmienisz a prowizja dla urzedników panstwowych to..........SSR z kolei to jak sama nazwa wskazuje społeczna i też nic nie zmienisz...chyba, że zostaniesz posłem wpływowej formacji wtedy............daj Ci Boże :lol: A tymczasem nasze pieniądze są trwonione w ZG.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

No wlasnie. Szkoda tylko ze nic nie da sie zrobic, bo uwazam ze prowizja bardzo mobilizuje - moja praca polega na tym samym i wiem to po sobie. W moim przypadku to sprzedaz, czyli znalezienie klienta, w tym drugim bylby to mandat, czyli znalezienie klusownika. Nie jest to praca z ktora wiaze swoja przyszlosc, w kazdym razie dla studenta jak znalazl. A i zarobic na woblera sie da.

• 3 months later...
Napisano

Pamiętam październik 2006 kiedy przyszedłm nad jezioro, a tam trwało zarybianie szczupaków takich 30 - 40cm. Kiedy samochód ciężarowy odjechała, ludzie pospieszyli czym prędzęj do domów po spiningi. Co tam się działo. Ludzie się przepychali, żeby znaleźć lepsze miejsce na wyciąganie szczupaków.

Coś strasznego, ludzie odchodzili z jeziora mając po kilka szczupaczków.

Moim zdaniem, sądzę że po zarybianiu powinien być kilku dniowy zakaz łowienia i straż rybacka powinna kontrolować wspólnie z policją, czy ktoś nie wędkuje z tego miejsca gdzie dokonano zarybienie. Przecież to jest bezsens, pieniędze ze składek poszły na zakup szczupaków, a tu za chwilę przychodzą i wędkują to skandal.

Jeśli związki nie zastanowią się, nad mądro polityką to za chwilę nic w tych wodach nie będzie.

Uważam, że po zarybianiu powinien być conajmniej tydzień zakazu wędkowania w tym miejscu w którym dokonano zarybienia, powinno się pilnować dzień i w nocy.

Napisano
Jeśli związki nie zastanowią się, nad mądro polityką to za chwilę nic w tych wodach nie będzie.

Przecież te związki (choc nie bardzo wiem o co Ci chodzi)to Ty i ja a nie kosmici. Czemu na zebraniu wyborczym czy sprawozdawczym o tym nie powiesz tylko tutaj anonimowo. Forum Ci w niczym nie pomoże, chyba tylko kilka głupich postów z cyklu "zgadzam się z Tobą w 100%"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.