Skocz do zawartości
Dragon

Kulki proteinowe i splawik

Modzian

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A wiesz, jak montować normalny zestaw spławikowy??

Robisz tak samo, ale do haczyka dowiązujesz kawałek włosa czyli plecionki 3-5 cm.

Jak dowiązać - perfekcyjnie napisał Maniek w swoim poście http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3381&start=0

Jak już dowiążesz i wszystko jest gotowe, musisz kupić, lub zrobić kulki proteinowe, które potem przekłuwasz igiełka i nasuwasz na włos. oczywiście nie tylko to musi być kulka, może być mirabelka, kukurydza, groch w różnych ilościach i z róznymi dipami.... masz łeb to kombinuj!! :mrgreen:

pozdr :wink:

Napisano
Robisz tak samo, ale do haczyka dowiązujesz kawałek włosa czyli plecionki 3-5 cm.

Ja znam inną metodę i innej nie znam. Jak się dowiązuje do haka osobną plecionkę ? :shock: Ja wiązałem za pomocą jednego kawałka żyłki - tak jak Maniek napisał :mrgreen:

Napisano

andi64 miało być ha znam tylko jedną metodę :oops:

tylko jeszcze jedno jakie haki stosowac do tej metody znaczy jaka wielkosc

Było na forum ;) Haki dopasuj do przynęty i do wielkości ryby. :wink:

Napisano

panowie ostatnie pytanie czy zamiast plecionki moge uzyc zylki do przyponu? i te "mocowanie" do kulki proteinowej na koncu wlosa moge uzyc z kawalka zapalki do koloru z kulka proteinowa ? mowilem ze jestem calkiem zielony a kto pyta nie bladzi

Napisano
panowie ostatnie pytanie czy zamiast plecionki moge uzyc zylki do przyponu?

Masz odpowiedz:

Ja wiązałem za pomocą jednego kawałka żyłki - tak jak Maniek napisał
i te "mocowanie" do kulki proteinowej na koncu wlosa moge uzyc z kawalka zapalki do koloru z kulka proteinowa ?

Najłatwiej skrawek trawy...

a kto pyta nie bladzi

Święta prawda :grin:

Napisano

Modzian gdybym był moderatorem to zamknął bym ten temat. Było już o wszystkim co pytałeś :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.