El Kilo Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Specjal Mocny z domieszką 100tu gram Pepsi kurka trzeba iść po browca Piwo z pepsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 nie takie rzeczy ludzie piją co niektórym wchodzi red eye (piwo z pomidorowym 3:2) - na kaca ujdzie, innym wchodzi piwo z szampanem 1:1 (nie pamietam nazwy) kopie nieźle ale smakowo gorzej - cóż są gusta i guściki włosi na upały pijają winko z oranżada.... co do tematu - moje typy: - pinta - atak chmielu - najlepsze rodzime jakie piłem - z ciemniaków dark imperial porter ambera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Na wtorek i środę najlepszy jest Heineken Mecz Ligi Mistrzów w jakości HD z polskim komentarzem za kod z kapselka to super sprawa. Polecam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 - pinta - atak chmielu - z Pinty piłem tylko Oto mata ipa- też bardzo dobre, intensywne, a nie jakieś siki jak powyższy Heineken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frank_lucas Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Łomża wyborowa, Żubr, Zacne jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Kasztelanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 a ja ostatnio coraz częściej paulaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 a ja ostatnio coraz częściej paulaner Szczególnie opcja Dunkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 z Pinty piłem tylko Oto mata ipa- też bardzo dobre, intensywne, a nie jakieś siki jak powyższy Heineken Heineken to piwo z segmentu Premium tzw. piw typu Lager. W swoim zaszeregowaniu jest uważany za wzór. IPA (India Pal Ale) to zupełnie inny wariant smakowy - metoda warzenia, inne rodzaje słodów etc. To dwa zupełnie odmienne bieguny więc nazywanie Heńka sikiem jest nieco nie na miejscu i wskazuje na brak wiedzy piwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Witam takie trzy laleczki mnie odwiedziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi