Skocz do zawartości
Dragon

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety nie pojawię się jutro :sad: . Nieprzewidziane, poważne kłopoty rodzinne zatrzymują mnie w domu. Wypijcie piwko za mnie. Dobrej zabawy.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Milej podrozy wszystkim zmierzajacym do Poznania :twisted:

I do zobaczenia na miejscu :cool:

Napisano

byliśmy także u Jaxona miał całkiem duże stoisko. obecnie wracamy. W sumie było nas 10 osób, w najbliższych godzinach szegóły

Napisano

Moja wyprawa trwała dobę bez 10 minut :shock::lol::lol::lol:

Dojechałem o 4 rano do domu. Przespałem się i zaraz przeglądam zdjęcia z targów :mrgreen:

Napisano
keri napisał/a:

firma AWA-SHINA jak by byla możliwość aby ktoś wziął na moje konto katalog tej firmy i później mi go wysłał

keri, powiem jak jurek kiler: "zobaczymy co się da zrobić..."

keri nie było łatwo, ale urok osobisty i dobry bajer działają cuda.... :wink:

katalog jest, w formie elektronicznej. pod wieczór przejrzę ile to ma pojemności i wtedy albo mailem, albo pocztą będę rozsyłał do wszystkich zainteresowanych...

Napisano
sinus, DZIĘKI :grin: jesteś wielki. Nie sądziłem ze ktoś będzie pamiętał.

dziękuj innym... mi się zapomniało :oops: i dopiero chyba któraś z pań mi przypomniała, ale mi udało się go zdobyć :mrgreen:

Napisano
sinus, DZIĘKI

Tylko pamiętaj, że jesteś w spinningowej reprezentacji Polski :mrgreen::wink::lol:

keri nie było łatwo, ale urok osobisty i dobry bajer działają cuda....
Napisano
Tylko pamiętaj, że jesteś w spinningowej reprezentacji Polski :mrgreen::wink::lol:

nie w reprezentacji polski tylko w "kadrze spinningowej" nie mówiłem jakiej czy koła czy okręgu czy polski więc nawet nie kłamałem :lol::wink:

Napisano

Niech zbiorę myśli........

Po pierwsze: dziękuję wszystkim, za świetne spotkanie :mrgreen:

Było super, niech żałują Ci, którzy nie byli :twisted:

Podróż powrotna była również klawa, mam nadzieję, że maniek też ma takie zdanie. Oczywiście nie obyło się bez chwil zwątpienia :lol::lol::lol: Z Wrocka jechałam już sama, niestety pociąg miał półgodzinne opóźnienie :evil:

W Kłodzku byłam o 23.00, samochód na szczęście stał jak go zostawiłam, ale nie obyło się bez skrobania szyb :mad::wink:

No pełna adrenaliny wpadłam do domu ok. 23.30.

Jedno jest pewne: jakbym miała jechać drugi raz - to bym pojechała :mrgreen:

Napisano

No ja też wszystkim bardzo dziękuję, za każdym razem, żałuję, że widzimy się tak krótko.

Ale przede wszystkim, chciałam bardzo podziekować Mańkowi.

Za to, że był bardzo cierpliwy odpowiadając na wszystkie moje pytania, i wytłumaczył wszystko czego nie wiedziałam, albo nie rozumiałam.

To jest naprawdę wspaniały człowiek, o ogromnej wiedzy, i darze przekazywania jej.

Dziękuję Maniek! :)

Napisano
dziękuj innym...
dziekuje wszystkim tym z kadry i tym nie z kadry Polski.

Tylko teraz czekam na pomysł na przesyłkę, koszta oczywiście zwracam :wink:

No i dziękuje tej tajemniczej Pani co przypomniała :grin:

Napisano
dziękuje tej tajemniczej Pani co przypomniała :grin:

madi albo trini bo tylko dwie były....

Tylko teraz czekam na pomysł na przesyłkę

właśnie odpaliłem płytkę i jest tego prawie 500 megsów więc mail odpada pozostaje poczta. osoby zainteresowane katalogiem proszę o kontakt na priv w celu podania adresu

Napisano

Witam

Dopiero dziś pisze ,bo wczoraj było już zbyt póżno ,a musiałem się jeszcze przygotować na dzisiejszy dzień .

Wszystkim obecnym na targach serdecznie dziękuje za miło spędzony dzień ,przy was nie można było się nudzić :mrgreen: podczas oglądania ,co prawda byliśmy tylko 4 godzinki i z każdym nie pogadałem ale na pewno było klawo,i następnym razem nie bedzie nawet chwili wahania.Dziękuje też Madi za mile towarzystwo w drodze powrotnej,trochę się martwiłem jak tam zajechałaś ,bo pociąg miał spore opóżnienie.

dziękuj innym... mi się zapomniało
Siak czy owak tylko tobie udało się wydębić od nich katalog ,ja co prawda też pamiętalem ale moje prośby o katalog nie dały efektu.A sprzęt "macałem" i mi się tam podobał .
500 megsów więc mail odpada pozostaje poczta
Aby nie robić ci kłopotu to ja rezygnuje z zamówienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.