artech Napisano 8 Lutego 2008 Autor Napisano 8 Lutego 2008 Niestety nie pojawię się jutro . Nieprzewidziane, poważne kłopoty rodzinne zatrzymują mnie w domu. Wypijcie piwko za mnie. Dobrej zabawy.
P Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Milej podrozy wszystkim zmierzajacym do Poznania I do zobaczenia na miejscu
camel77 Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 a ja czekam na jakies wiesci jak tam targi itd!!!
Lemiux Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 http://polskalokalna.pl/galerie/wielkopolskie/taaaka-ryba/zdjecie/duze,686481,1,447
Styper91 Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Niestety mnie nie bedzie dzisaj sprawy rodzinne ;/ szkoda......
Robal Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Ja byłem 2 godziny od 13 do 15 szukalem a nie moglem Was znalezc jutro tez bedziecie?
sandacz Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Ja bylem i widzialem haczykowcow na stoisku jaxona
tomik Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 byliśmy także u Jaxona miał całkiem duże stoisko. obecnie wracamy. W sumie było nas 10 osób, w najbliższych godzinach szegóły
camel77 Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 No prosze jak milo. Ciekawe czy ja jutro kogos spotkam
Robal Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 jesli dzisiaj kupilem bilet to jutro tez mohe przyjsc czy bede musial drugi raz kupowac?
trini Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 jutro napisze co i jak dojechałam - dzięki za jak zwykle super spotkanie ale mam filmy uuuu...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 Moja wyprawa trwała dobę bez 10 minut Dojechałem o 4 rano do domu. Przespałem się i zaraz przeglądam zdjęcia z targów
sinus Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 keri napisał/a: firma AWA-SHINA jak by byla możliwość aby ktoś wziął na moje konto katalog tej firmy i później mi go wysłał keri, powiem jak jurek kiler: "zobaczymy co się da zrobić..." keri nie było łatwo, ale urok osobisty i dobry bajer działają cuda.... katalog jest, w formie elektronicznej. pod wieczór przejrzę ile to ma pojemności i wtedy albo mailem, albo pocztą będę rozsyłał do wszystkich zainteresowanych...
keri Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 sinus, DZIĘKI jesteś wielki. Nie sądziłem ze ktoś będzie pamiętał.
sinus Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 sinus, DZIĘKI jesteś wielki. Nie sądziłem ze ktoś będzie pamiętał. dziękuj innym... mi się zapomniało i dopiero chyba któraś z pań mi przypomniała, ale mi udało się go zdobyć
tomek1 Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 sinus, DZIĘKI Tylko pamiętaj, że jesteś w spinningowej reprezentacji Polski keri nie było łatwo, ale urok osobisty i dobry bajer działają cuda....
sinus Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 Tylko pamiętaj, że jesteś w spinningowej reprezentacji Polski nie w reprezentacji polski tylko w "kadrze spinningowej" nie mówiłem jakiej czy koła czy okręgu czy polski więc nawet nie kłamałem
madi Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 Niech zbiorę myśli........ Po pierwsze: dziękuję wszystkim, za świetne spotkanie Było super, niech żałują Ci, którzy nie byli Podróż powrotna była również klawa, mam nadzieję, że maniek też ma takie zdanie. Oczywiście nie obyło się bez chwil zwątpienia Z Wrocka jechałam już sama, niestety pociąg miał półgodzinne opóźnienie W Kłodzku byłam o 23.00, samochód na szczęście stał jak go zostawiłam, ale nie obyło się bez skrobania szyb No pełna adrenaliny wpadłam do domu ok. 23.30. Jedno jest pewne: jakbym miała jechać drugi raz - to bym pojechała
trini Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 No ja też wszystkim bardzo dziękuję, za każdym razem, żałuję, że widzimy się tak krótko. Ale przede wszystkim, chciałam bardzo podziekować Mańkowi. Za to, że był bardzo cierpliwy odpowiadając na wszystkie moje pytania, i wytłumaczył wszystko czego nie wiedziałam, albo nie rozumiałam. To jest naprawdę wspaniały człowiek, o ogromnej wiedzy, i darze przekazywania jej. Dziękuję Maniek!
keri Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 dziękuj innym... dziekuje wszystkim tym z kadry i tym nie z kadry Polski.Tylko teraz czekam na pomysł na przesyłkę, koszta oczywiście zwracam No i dziękuje tej tajemniczej Pani co przypomniała
trini Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 to chyba jednak Madi... Bo ja sobie nie przypominam niestety...
sinus Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 dziękuje tej tajemniczej Pani co przypomniała madi albo trini bo tylko dwie były.... Tylko teraz czekam na pomysł na przesyłkę właśnie odpaliłem płytkę i jest tego prawie 500 megsów więc mail odpada pozostaje poczta. osoby zainteresowane katalogiem proszę o kontakt na priv w celu podania adresu
maniek Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 Witam Dopiero dziś pisze ,bo wczoraj było już zbyt póżno ,a musiałem się jeszcze przygotować na dzisiejszy dzień . Wszystkim obecnym na targach serdecznie dziękuje za miło spędzony dzień ,przy was nie można było się nudzić podczas oglądania ,co prawda byliśmy tylko 4 godzinki i z każdym nie pogadałem ale na pewno było klawo,i następnym razem nie bedzie nawet chwili wahania.Dziękuje też Madi za mile towarzystwo w drodze powrotnej,trochę się martwiłem jak tam zajechałaś ,bo pociąg miał spore opóżnienie. dziękuj innym... mi się zapomniało Siak czy owak tylko tobie udało się wydębić od nich katalog ,ja co prawda też pamiętalem ale moje prośby o katalog nie dały efektu.A sprzęt "macałem" i mi się tam podobał .500 megsów więc mail odpada pozostaje pocztaAby nie robić ci kłopotu to ja rezygnuje z zamówienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.