Skocz do zawartości
Dragon

BO ona nie ma wacka!!!

Szyszek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ten temat jest po to żeby skomentować to co się kryje pod tym linkiem?? bo nie rozumiem, trzeba było jakoś określić w jaką stronę ma iść ten temat. :roll::wink:

Napisano

Ale WM zwykle oglada młodzież. Niespotkałem sie z dorosłymi ktorzy by to oglądali nałogowo :oops:

Jeszcze wędkarz. Jak mu sie nudzi to idzie na ryby a nie marnuje czas na TV :lol:

Ale i tak powiem ze Czesław :mrgreen: ze swoimi gorzkimi żalami rządzi :wink:

Napisano
Niespotkałem sie z dorosłymi ktorzy by to oglądali nałogowo

Może nie nałogowo, ale sporo odcinków widziałem. :wink: Polecam "wykopki" :lol:

Napisano

Czesio to jest Czesio i tyle (a ogólnie rzecz ujmując) "Włatcy Móch" królują. Jak tylko mogę to oglądam na bieżąco. Prawdziwy obraz naszej rzeczywistości :grin::grin::grin:

Napisano

= ] a na mnie w klasie to mówią Krzysiulek ;P

A wszystko przez Czesiulka ! xD

Ostatni odcinek ;D był masakralny z pingpongami w oczach u zajkowskeigo ;D

,,patyczki płomyczki patyczki płomyczki''

,,giń maszkaroooooo''

,,DZIEŃDOBRIIIIII''

Byle do niedzieli :P hihi = ]

Napisano

Oprócz Czesia, wyróżniającym się indywiduum jest jego niegrzeczny Miś Przekliniak. Jego jakże trafne, wyrażane w kluczowych momentach akcji kreskówki, poparte co prawda twardym słownictwem kwestie powalają mnie na kolana :-)

Wszakże jak mówił on sam "Na gadającego pluszaka.... nie ma ch. we wsi".... :wink:

Druga, mało zauważalna ale genialnie stworzona postać to cmentarny "znajomy" Czesia - pułkownik, były Legionista a później członek Ak. Jego wspominki przygód m.in. z walk z "kacapami" i "bolszewikami" wywołują u mnie łzy w oczach ze śmiechu :-)

To tyle refleksji.... :cool:

• 2 months later...
Napisano

Włatcy Móch - sukces na skale swiatowa!!! Skoro niemiecka stacja MTV walczyla o prawa do tej kreskowki to cos musi w tym byc!!! Osobiscie to nie bylo chyba odcinka na ktorym nie poskladal bym sie ze smiechu... Takze gratuluje pomyslu... :twisted:

• 9 months later...
Napisano

Już 4 sezon Czesio i ekipa bawi mnie i w niedzielę zmusza do wpatrywania się w TV :wink:

South Park znacznie lepszy ;)

To są 2 różne seriale :mrgreen:

Napisano

Oglądałem może 2 odcinki tego tego czegoś ,według mnie to jest głupie i zupełnie bez sensu,szkoda tracić czas na coś takiego.

Napisano

ja z takich kreskóweczek polecam bajeczke "Ziomek" do ktorego glosy podstawiają polscy raperzy zbita jest niezla ,mozna zobaczyc to na youtube

Napisano
Czesio to jest Czesio i tyle (a ogólnie rzecz ujmując) "Włatcy Móch" królują.

U mnie w pracy najnowsze odcinki "Włatców Móch" oglądamy w soboty na necie- gdy kierownictwa nie ma :grin:

Napisano

Nigdy nie udało mi się wytrzymać dłużej niż dwie minuty przy tym ................. czymś. Chyba już wyrosłem z tych klimatów :???:

Napisano
Chyba już wyrosłem z tych klimatów :???:

albo preferujesz inny typ humoru...

"to coś" - podobnie jak np. "kiepscy" jest dla mnie zajeśmieszne :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.