Szyszek Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 http://lukasvanz.wrzuta.pl/audio/iZCpkwfUfe/ Bo ona nie ma wacka!!
jmk81 Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Ten temat jest po to żeby skomentować to co się kryje pod tym linkiem?? bo nie rozumiem, trzeba było jakoś określić w jaką stronę ma iść ten temat.
Szyszek Napisano 26 Października 2007 Autor Napisano 26 Października 2007 w strone Czesia O żeby troche o nim pogadać
hexman Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Ale WM zwykle oglada młodzież. Niespotkałem sie z dorosłymi ktorzy by to oglądali nałogowo Jeszcze wędkarz. Jak mu sie nudzi to idzie na ryby a nie marnuje czas na TV Ale i tak powiem ze Czesław ze swoimi gorzkimi żalami rządzi
tomek1 Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Niespotkałem sie z dorosłymi ktorzy by to oglądali nałogowo Może nie nałogowo, ale sporo odcinków widziałem. Polecam "wykopki"
Szyszek Napisano 26 Października 2007 Autor Napisano 26 Października 2007 tomek1, wykpki wymiataja, również co były wybory na przewodniczącego klasy czy czegoś tam
bboobb Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Czesio to jest Czesio i tyle (a ogólnie rzecz ujmując) "Włatcy Móch" królują. Jak tylko mogę to oglądam na bieżąco. Prawdziwy obraz naszej rzeczywistości
Krzyś xD Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 = ] a na mnie w klasie to mówią Krzysiulek ;P A wszystko przez Czesiulka ! xD Ostatni odcinek ;D był masakralny z pingpongami w oczach u zajkowskeigo ;D ,,patyczki płomyczki patyczki płomyczki'' ,,giń maszkaroooooo'' ,,DZIEŃDOBRIIIIII'' Byle do niedzieli hihi = ]
hexman Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 Ja muszę nadrobić zaległości bo nie miałem czasu oglądac Wiec mam chyba... 3 odcinki do obejżenia
śledzik1977 Napisano 27 Października 2007 Napisano 27 Października 2007 Oprócz Czesia, wyróżniającym się indywiduum jest jego niegrzeczny Miś Przekliniak. Jego jakże trafne, wyrażane w kluczowych momentach akcji kreskówki, poparte co prawda twardym słownictwem kwestie powalają mnie na kolana Wszakże jak mówił on sam "Na gadającego pluszaka.... nie ma ch. we wsi".... Druga, mało zauważalna ale genialnie stworzona postać to cmentarny "znajomy" Czesia - pułkownik, były Legionista a później członek Ak. Jego wspominki przygód m.in. z walk z "kacapami" i "bolszewikami" wywołują u mnie łzy w oczach ze śmiechu To tyle refleksji....
SzczepanM1986 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 moim zdaniem bieda...żenada...żal.pl
kolat66 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 Tu sa wersje bez cenzury http://www.milanos.pl/wlatcy-moch.php?id=wm
Zielony Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Włatcy Móch - sukces na skale swiatowa!!! Skoro niemiecka stacja MTV walczyla o prawa do tej kreskowki to cos musi w tym byc!!! Osobiscie to nie bylo chyba odcinka na ktorym nie poskladal bym sie ze smiechu... Takze gratuluje pomyslu...
Zielony Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Małe sprostowanko tu chodziło o polskie MTV!sorki za wprowadzenie w bład!
kocur Napisano 13 Października 2008 Napisano 13 Października 2008 Już 4 sezon Czesio i ekipa bawi mnie i w niedzielę zmusza do wpatrywania się w TV South Park znacznie lepszy To są 2 różne seriale
arek_glogow Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 Czesław jest super kurde tylko ze muszę nadrobić zaległości nie widziałem ostatnich kilku odcinków znowu siedzenie na milanosie do późna
ds-fan Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 Oglądałem może 2 odcinki tego tego czegoś ,według mnie to jest głupie i zupełnie bez sensu,szkoda tracić czas na coś takiego.
kocur Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 Robal, na wszystko jest czas ds-fan, kwestia gustu a jak wiadomo o gustach nie dyskutuje się
hexman Napisano 16 Października 2008 Napisano 16 Października 2008 według mnie to jest głupie i zupełnie bez sensu i to jest wystarczający powód, żeby to pooglądać
DAWID Napisano 16 Października 2008 Napisano 16 Października 2008 ja z takich kreskóweczek polecam bajeczke "Ziomek" do ktorego glosy podstawiają polscy raperzy zbita jest niezla ,mozna zobaczyc to na youtube
robcio Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 Czesio to jest Czesio i tyle (a ogólnie rzecz ujmując) "Włatcy Móch" królują. U mnie w pracy najnowsze odcinki "Włatców Móch" oglądamy w soboty na necie- gdy kierownictwa nie ma
artech Napisano 25 Października 2008 Napisano 25 Października 2008 Nigdy nie udało mi się wytrzymać dłużej niż dwie minuty przy tym ................. czymś. Chyba już wyrosłem z tych klimatów
sinus Napisano 25 Października 2008 Napisano 25 Października 2008 Chyba już wyrosłem z tych klimatów albo preferujesz inny typ humoru... "to coś" - podobnie jak np. "kiepscy" jest dla mnie zajeśmieszne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.