Bianconerii Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Ja mieszkam w Lachmirowicach, jakby ktoś prosił o wyjasnienie dojazdu itd to pytac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legi Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Czy kolega Bianconerii może się wypowiedzieć do komentarza z dnia 13-06-2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesiu1966 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Znacie moze ceny na Gopło na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesiu1966 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Ja łowiłem w zeszłym roku cały sezon na Gople i jestem bardzo zadowolony. Udało mi sie nawet złowic węgorza dosc sporego i to w samo połódnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Rok 2010 na J.gople był bardzo słaby jeśli chodzi o spining.Łowiłem od sierpnia aż do końca pażdziernika wyniki to jeden szczupaczek i troszeczke okoni. Mam nadzieje że 2011 będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Moze ktoś wie czy gospodarstwo rybackie zatybia j. gopło.Prosze o informacije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 nikt nie zarybia od lat tak samo jak jez. głuszyńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Jak tak dalej będzie to lipa ze spiningiem bo w tym sezonie 2011 nastawiłem się na szczupaka i sandacza.Od czsu do czasu magli by zarybić szczupakiem,drobnicy jest od grona szybko by rósł.Może się zlitują i coś wpuszczą, a pozwolenia takie drogie czyli kase mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Gopło od zawsze było zaniedbywane przez gospodarstwo. Płoć, leszcz, jazgarz, potem długo długo nic, węgorz i sandacz. Gdyby nie rezerwaty to ryb by nie było. Tak ma się chociaż gdzie schować. A kawał wody jest, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 A jak wypłynie z ukrycia to i tak wpadnie w sieci rybaków.Mam nadzieje że ten wysoki stan wody pozwoli tej rybie przedostać się blirzej kruszwicy, co sądzisz kolego może tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Niedługo mam zamiar wybrać się na wczasy nad Gopło w okolice Złotowa. Przed chwilą dzwoniłem do Gospodarstwa Rybackiego "Gopło", aby zapytać się o czasowe zezwolenie. Dokładnie chodziło mi o tygodniowe. Cena za tydzień wędkowania wynosi 75zł Trochę dużo.. Ciekawostką może być fakt, iż cena za pół sezonu tj. do końca listopada wynosi 85zł. Ciekawe kto wymyślał cennik.. Jak w tym roku brania na Gople? Może ktoś wędkuje w rejonach Złotowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 18-ego w czwartek, po wieczornej burzy były b. dobre brania. Ogólnie drobnica: leszcz, płoć, krąp. Jedyną zdobyczą był węgorz na trzy mady, na bata (40cm). Przez cały tydzień nikt z wędkarzy nie złapał nic większego, drobnica. Okolice Złotowa. Nie polecam łapać na czerwonego robaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Wspomniany węgorz, pierwszy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Ceny zezwoleń na Gopło na rok 2012: (zrzeszeni --- niezrzeszeni) 1. Dwie wędki zwykłe z brzegu bez spiningu - 135zł --- 155zł 2. Dwie wędki zwykłe z brzegu ze spinningiem - 195zł --- 215zł 3. Dwie wędki zwykłe z łódki - 160zł --- 190zł 4. Dwie wędki zwykłe z łódki ze spinningiem - 230zł --- 260zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubers Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Jestem poczatkującym wedkarzem, od kiedy zaczyna sie sezon wedkarski na j.gople oraz wiecie czy sa znizki dla studentow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoper Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Tak raczej są,a to co tu czytam to aż mi się wierzyć nie chce.Ma może ktoś mapa batymetryczna gopła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legi Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Czy ktoś już może był na rybach na Gople w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 byłem dzisiaj na zywca ładne okonki brały na dzikusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legi Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Dzięki Adam za odpis.Naprawdę nikt więcej nie wędkuje na Gople ?????? "Dzikus" - masz na myśli dziką plaże po stronie grodztwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Dokładnie tam,sporo spiningistów tam sie przewija.Byłem tam wczoraj szczupaczki pykały na gumeczki powiem Ci ze ludzie biorą wszystko co na kiju się uwiesi (40cm)troche smutne ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Dokładnie tam,sporo spiningistów tam sie przewija.Byłem tam wczoraj szczupaczki pykały na gumeczki powiem Ci ze ludzie biorą wszystko co na kiju się uwiesi (40cm)troche smutne ale prawdziwe. Akurat to (zabieranie wszystkiego) to tu żadna nowość niestety. Miło poczytać o wędkowaniu na Gople. Tam zaczynałem w pieluchach plątać ojcu wędki. Z innej beczki, pamiętam godną populację sandacza. Jak jest z nim teraz? Może kiedyś przy okazji odwiedzin rodzinnych stron bym się pokusił o zasiadkę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Sandacz jest ale mały taki 40cm, stare dobre miejscówki tam szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 W końcu zarybili wegorkiem 400kg j.gopło za 10 lat będzie uciecha oczywiście jak ominie wszystkie słepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Co słychać na gople,ryszyła się rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Mam zamiar wybrać się pod namiot na parę dni, więc ponawiam pytanie poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi