element52 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 ahh mam jeszcze jedno pytanko na duzym stawie szukac miejscowki i necic blisko brzegu czy daleko ?? Teraz raczej daleko, zima idzie i ryby schodzą na głębsze wody, ale nie koniecznie wystarczy ze dobrze zanęcisz. P.S Jak bedzesz łowil w zimie to nie trzeba tyle necic co w lecie, ryby sie najedzą zanety i nie wezmą Ci.
adi1122spid Napisano 8 Listopada 2007 Autor Napisano 8 Listopada 2007 a jakia zanete polecasz ?? teraz mam mało czasu na ryby i chce sie przygotowac jak najlepiej zeby nałowic sie na cały tydzien... zima sie raczej nie wybieram połapie jeszcze troszke i chyba schowam wedki:(
element52 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 a jakia zanete polecasz ?? No jeśli chodzi o firme to ja polecam Traper. Ale o zanętach dużo masz tu: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4395 Ile wedkarzy tyle rad
sinus Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 blisko brzegu czy daleko otóż kolego nie ważna jest odległość od brzegu tyko głębokość łowiska.... tak jak napisał element52, ryby schodzą na głębsze wody więc do nęcenia wybierz miejscówkę o większej głębokości....
artech Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Czy to wszystko o ślimakach?? widzę że rozmowa schodzi na zupełnie inne wątki. Zapraszam do odpowiednich tematów, a ten już zamykam .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.