pablokr Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam na imię Paweł. Szukam kolegów do wspólnego wędkowania Kraków i okolice. Preferowane osoby koło 30tki. Po pewnym incydencie na Kryspinowie odechciało mi się samemu jeździć na ryby. Do nocnych zasiadek potrzebne są minimum 2 osoby a i w dzień bezpieczniej i można porozmawiać jak nic nie bierze. Preferuje metodę gruntową i czasami spinning. Piszcie mój gg 511221
olczos Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Witam kolegów! Mam na imię Jakub. Mieszkam w Krakowie. Planuje wyjazd na rybki początkiem sierpnia (od 5-tego), interesuje mnie karpiowa zasiadka. Miejsce łowiska nie odgrywa tu większej roli (może być i północ Polski). Samochodzik i "sprzęt" posiadam. Nie jestem profesjonalista zastrzegam:) Poszukuje osoby chętnej na mała zasiadkę kilkudniowa. Moi znajomi akurat pracują lub brakuje im po prostu czasu. Jeśli któryś z kolegów byłby zainteresowany i dysponował wolnym czasem proszę o kontakt. Tel.: 793 198 228 e-mail : olczykjakub@wp.pl Pozdrawiam Jakub
misiekkrk Napisano 26 Marca 2011 Napisano 26 Marca 2011 Witam poszukuje karpairzy z Krakowa i okolic na wspólne zasiadki w 2011 roku W większym gronie zawsze to lepiej mija czas a i nie jednego czteropaka mozna wypic Jak cos to pisac na gg 1544291 Pozdrawiam Michał
metalww Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam. Jestem początkujący. Szukam kogoś z okolic Krakowa kto wtajemniczy mnie w arkana spinningu.
bumtarara Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, moze ktos chetny na spiningowa wyprawe ?? Na przyklad w nast tygodniu, niestety studiuje w krk wiec nie posiadam samochodu takze musialbym sie pod kogos podpiac ewentualnie mozna skoczyc gdzies na wisle w krakowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.