ds-fan Napisano 13 Listopada 2007 Napisano 13 Listopada 2007 Witam . Czy ktoś z was był na łowiku "Dolina karpia"koło Zatora?? Chodzi mi o informacje na temat łowisko "Tęczak".
galuch Napisano 15 Listopada 2007 Napisano 15 Listopada 2007 Nie byłem. Czytałem o tym łowisku. Ciekawie się przedstawia
Gucio Napisano 18 Grudnia 2007 Napisano 18 Grudnia 2007 byłem tam bardzo dobre brania poprostu zarzucam 3 min i mam karpia 1,5kg
Gość omen93 Napisano 25 Grudnia 2007 Napisano 25 Grudnia 2007 Byłem tam kilka razy .Mój ojciec ur. sie w zatorze jak i mój wujek .W tym roku byłem tam z wujkiem(mieszka w krakowie)Chwycił 2 karpie 3,5 kg i 7 kg.Są tam czeste zarybienia wyrosnietymi sztukami karpia.Jezeli chodzi o opłaty jest to drogie łowisko ,ale za to bardzo rybne .Były tam organizowane zawody -cypryniada o ile pamietam w tym roku w lipcu. Zbiornik zarybiany jest przez ZTW od 25 lat .dużą ilością karpia i amura z których wyrosły już wspaniałe okazy .Zbiornik znajduję się w dorzeczu Skawy, z dala od drogi, co zapewnia cisze i spokój dla przebywających nad zbiornikiem. Jest to łowisko No kill .Zezwolenia w sklepie wędkarskim w Zatorze. Fotki z zarybiania: http://www.zator.iap.pl/index.html?gal_id=3943&msg=1&lang_id=PL
bronek Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 witam. odświeżam temat. był ktoś może na "tęczaku"? szukam dobrego miejsca na wiosenny weekend gdzie można naprawdę połowić ryb. i nie muszą być od razu giganty napiszcie coś wiecej o tym łowisku. pzdr
BOBO Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 witam!Był ktos ostatnio na Piastowskim w Zatorze? Podgryza coś?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.