AdAm Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 Cześć. Co moglibyście powiedzieć o tej wędce. Czy jest grubościenna. Czy w wersji do 25 g wytrzyma 24 g blache na końcu zestawu ???
Unises Napisano 23 Listopada 2007 Napisano 23 Listopada 2007 Witam , Nie wiem czy już to czytałeś, jest tam parę słów na temat kija może nie identycznego ale chyba z tej serii. Czy w wersji do 25 g wytrzyma 24 g blache na końcu zestawu ??? Nie wiem co firma Shakespeare zawiera w opisie do 25g czy max (np. Shimano) możliwości jeśli chodzi o wyrzut i komfortową prace?, czy też optymalny ciężar przynęty (Daiwa) Może być taka sytuacja, że spokojnie będziesz rzucał taką przynętą, jako tako ją prowadził , ale np. szybkie zacięcie (biorąc pod uwagę odległość i skrajne obciążenie kija) będzie niewykonalne!
kolat66 Napisano 23 Listopada 2007 Napisano 23 Listopada 2007 Z tego co wiem sa to miekie kije,24g przyneta wygnie ci kij w kablak:)
AdAm Napisano 23 Listopada 2007 Autor Napisano 23 Listopada 2007 Unises czytałem. Czyli będe musiał kupić go do 40 g. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.