Łukasz_st Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 szukalem na tym forum i szukalem ogolnie w necie, ale ciezko znalezc uzytkownikow tego kija i ciezko znalezc opinie na temat tego kija, wiec ten temat to moja ostatnia szansa, zeby sie czegos dowiedziec. w takim razie kilka pytan: czy ktos posiada ww. wedzisko? jak sie sprawuje? jaka ma sztywnosc, akcje i ugiecie? czy da rade z powodzeniem stosowac go na szczupaki (woblery do 10cm) i bolenie lowiac w duzej rzece o sporym uciągu? kij kosztuje sporo i chcialem sie dowiedziec czy jest wart swojej ceny i czy warto rozwazac jego zakup. mialem okazje "na sucho" pomacac wersje 3m i wydawala mi sie bardzo sensowna, ale ciekawi mnie jak jest w dlugosci 2,7 bo taka bym chcial kupic. prosze o opinie uzytkownikow jak tez innych ktorzy chcialiby zabrac glos w sprawie tej wedki pozdrawiam
Łukasz_st Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Napisano 27 Stycznia 2008 czyzby nikt nie chcial zabrac glosu w sprawie tego kija? ani tez nie ma tu zadnego posiadacza tej wedki? szkoda bo mysle ze kij jest godny uwagi i liczylem na to, ze kilka osob zainteresuje ten temat i nawiaze sie dyskusja. niebawem bede mial okazje pomacac wersje 2,7m, poprzymierzam do niego kolowrotek i zobaczymy jak bedzie lezal w rece, nie ukrywam ze jestem nim bardzo zainteresowany w perspektywie ewentualnego zakupu i po cichu licze, ze jednak ktos sie znajdzie kto rozwinie dyskusje w tym temacie pozdrawiam.
artech Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Łukasz_st, Gdybym w tej chwili miał tyle kasy na wędke to na pewno nie kupiłbym kija z seryjnej produkcji tylko wybrałbym się do pracowni...........
Łukasz_st Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 chce miec w swoim arsenale kije z nizszej, sredniej i wyzszej polki, dla porownania, dla zaspokojenia wlasnego widzi mi się mysle ze bede o kilka doswiadczen bogatszy, a pozniej przyjdzie czas na kije z pracowni i ... st. croix nie wiem czy dobrze sie wyrazilem, ale chyba wiadomo o co mi chodzi, a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek zaledwie 1/2 czy 1/3 skladki rok rocznie placonej na pzw.
artech Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek zaledwie 1/2 czy 1/3 skladki rok rocznie placonej na pzw. Dla mnie to są 2 roczne składki. Gdzie Ty łowisz Szczerze powiem że Twojego podejścia nie rozumiem. Skoro chcesz być bogatszy o doświadczenia to po co pytasz nas o zdanie? Po porostu go kup.
Gość greg37 Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 kij kosztuje sporo i chcialem sie dowiedziec czy jest wart swojej ceny i czy warto rozwazac jego zakup. a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek Masz rozdwojenie jaźni, kolego?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.