Skocz do zawartości
Dragon

Konger Equs Maxim 270 cw. 10-28g

Łukasz_st

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

szukalem na tym forum i szukalem ogolnie w necie, ale ciezko znalezc uzytkownikow tego kija i ciezko znalezc opinie na temat tego kija, wiec ten temat to moja ostatnia szansa, zeby sie czegos dowiedziec. w takim razie kilka pytan:

czy ktos posiada ww. wedzisko?

jak sie sprawuje?

jaka ma sztywnosc, akcje i ugiecie?

czy da rade z powodzeniem stosowac go na szczupaki (woblery do 10cm) i bolenie lowiac w duzej rzece o sporym uciągu?

kij kosztuje sporo i chcialem sie dowiedziec czy jest wart swojej ceny i czy warto rozwazac jego zakup.

mialem okazje "na sucho" pomacac wersje 3m i wydawala mi sie bardzo sensowna, ale ciekawi mnie jak jest w dlugosci 2,7 bo taka bym chcial kupic.

prosze o opinie uzytkownikow jak tez innych ktorzy chcialiby zabrac glos w sprawie tej wedki :)

pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

czyzby nikt nie chcial zabrac glosu w sprawie tego kija? ani tez nie ma tu zadnego posiadacza tej wedki? szkoda bo mysle ze kij jest godny uwagi i liczylem na to, ze kilka osob zainteresuje ten temat i nawiaze sie dyskusja.

niebawem bede mial okazje pomacac wersje 2,7m, poprzymierzam do niego kolowrotek i zobaczymy jak bedzie lezal w rece, nie ukrywam ze jestem nim bardzo zainteresowany w perspektywie ewentualnego zakupu i po cichu licze, ze jednak ktos sie znajdzie kto rozwinie dyskusje w tym temacie :)

pozdrawiam.

Napisano

Łukasz_st, Gdybym w tej chwili miał tyle kasy na wędke to na pewno nie kupiłbym kija z seryjnej produkcji tylko wybrałbym się do pracowni...........

Napisano

chce miec w swoim arsenale kije z nizszej, sredniej i wyzszej polki, dla porownania, dla zaspokojenia wlasnego widzi mi się ;) mysle ze bede o kilka doswiadczen bogatszy, a pozniej przyjdzie czas na kije z pracowni i ... st. croix ;) nie wiem czy dobrze sie wyrazilem, ale chyba wiadomo o co mi chodzi, a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek zaledwie 1/2 czy 1/3 skladki rok rocznie placonej na pzw.

Napisano
a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek zaledwie 1/2 czy 1/3 skladki rok rocznie placonej na pzw.
Dla mnie to są 2 roczne składki. Gdzie Ty łowisz :shock:

Szczerze powiem że Twojego podejścia nie rozumiem. Skoro chcesz być bogatszy o doświadczenia to po co pytasz nas o zdanie? Po porostu go kup.

Gość greg37
Napisano

kij kosztuje sporo i chcialem sie dowiedziec czy jest wart swojej ceny i czy warto rozwazac jego zakup.

a 400 czy 500zl to nie jest jakis wielki wydatek

Masz rozdwojenie jaźni, kolego?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.