pioput Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 Witam forumowiczów, Czy ktoś z Was miał do czynienia z feederem Konger Imperial PRO SPORT Feeder 360/90. http://www.okonek.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=3247&osCsid=4aecd0286e786d063741ef7ead81542e Czy jest to produkt dobrze wykonany i jak sprawuje się w praktyce. Czy jest wart zainteresowania? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam.
jmk81 Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 Czy jest to produkt dobrze wykonany i jak sprawuje się w praktyce. Czy jest wart zainteresowania? Pamiętam jak z pół roku temu rozglądałem się za feederem. Do dziś nie wiem czemu uparłem się na Kongera. Miałem do wyboru Pro Sport albo Vega. Wybrałem Vegę z dwóch powodów. 1. Cena. 2. Akcja zdecydowanie przyjemniejsza (oczywiście to moje zdanie). Pro Sport, jak piszą ma akcję wybitnie szczytową a to mi się z feedrami nie kojarzy.... Co do wykonania to obie są porządnie zrobione.
edmund Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 KURDE JA O TAKIEJ MARZE I SNIE. Jest OK SUPEROWA wędka ,blokuje mnie kasiorka. Do zobaczenia nad woda Edmund Konger i tylko Konger
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.