spin Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Witam. Mój stary świder dokonał żywota, muszę więc zakupić nowy. Byłem nastawiony na kupno ruska, gdy nadziałem się na taką ofertę : http://www.allegro.pl/item289213010_swider_lodowy_dla_wedkarzy.html Czy ktoś posiada taki sprzęcik, ktoś używał ? Będę wdzięczny za info.
maniek Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Posiadam podobny ,ale nie taki sam zobacz fotke w temacie "Lód",w świdrze wszystko zależy z zasadzie od noży,dobre ustawienie i jakość stali ,z linka trudno określić czy będzie dobry .
leszczcyc Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 witam cześć szukam szkiców, rysunków technicznych lub czego kolwiek co ułatwi mi zrobienie świdra samemu . dzieki za pomoc czekam .
sinus Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 leszczcyc, jeżeli nie zależy ci na czasie to powinienem coś takiego znaleść w warsztacie mojego ojca, ale będę tam dopiero pod koniec lutego.....więc może ktoś szybciej tobie pomoże. jedno co na pewno pamiętam, że musisz mieć palnik do spawania...
leszczcyc Napisano 20 Stycznia 2008 Napisano 20 Stycznia 2008 cześć mam wszystko czekam tylko ma dane i robie 1 dzień
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.