marewel Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5410 Tam troche napisalem na temat Adwantage
Gano Napisano 29 Października 2008 Napisano 29 Października 2008 Mhm jeśli masz czas to poczekaj do przyszłego sezonu bo z tego oc wiem to Daiwa wypuszcza jakieś nowości. Jeśli chodzi o excellera to tylko i wyłącznie plusa ma więcej łożysk i rurkowy kabłąk . Jednym słowem jest mocniejszy .Do wad należałoby zaliczyć system zamykania kabłąka ,który czasem szwankuje. Stradic.. modele z tylnim hamulcem popsuły się od paru lat . Nadal jest to w miarę dobry kołowrotek ale to już nie ta precyzja i dbałość wykonania co kiedyś . Do 400 zł poleciłbym ci jeszcze Daiwe Lagunę o rientacyjna cena to około 350 zł. Solidne wykonanie i i precyzja. Ale kiepskie układanie żyłki. Nie mniej jednak warto spojrzeć na ten model
Paco Napisano 29 Października 2008 Napisano 29 Października 2008 Koledzy tu dyskutuja nt okumy a ja ciagle szukam opinii o Okuma Spector ST- 65 nigdzie nie znalazlem czegos wiecej...np jak zbudowany jest kablak wiem ze jest na lozyskach chyba 15+1 moze ktos mial w rece??
Tomek1988 Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 Potrzebuję na wiosne jakiś kołowrotek pod Bolenia i szczupaka ten kołowrotek musi mieć duże przełożenie najlepiej 6,0:1 nie wiem co wybrać i jakiej wielkości? Może Shimano Super GTM 2500 Albo dołożyć więcej kasy i kupić: Shimano Stradic GTM 2500 RB A może jakiś inny?
marewel Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 A może jakiś inny? Team daiwa tierra. Spro to przy niej nieporozumienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.