skydriver Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Witam kolegów, jutro wybieram się nad Białą Przemsze,jako że okres ochronny pstrąga skonćzył się tam 31 stycznia, dajcie znać czy wczoraj lub dziś ktos juz był sprawdzic co tam ciekawego w rzece Pozdro
Gofer Napisano 22 Lutego 2008 Napisano 22 Lutego 2008 Jeśli chcesz się pobawić to uderz lepiej w Bukowno na Sztołe, choc tam drobnica przeważa. Na Białej Przemszy byłem tylko na Maczkach, trzeba dobrze szukać i sporo sie nałazić
bronek Napisano 22 Lutego 2008 Napisano 22 Lutego 2008 witam. panowie czy tam opłaca sie jakies dodatkowe oplaty np gorskie czy jakies czy mozna lowic na oplatach z okregu slaskiego ?
Gofer Napisano 22 Lutego 2008 Napisano 22 Lutego 2008 Opłaty okręgu katowickiego pozwalają tam wędkować, nie ma dodatkowej opłaty na wody górskie w okręgu katowickim.
skydriver Napisano 23 Lutego 2008 Autor Napisano 23 Lutego 2008 dodam tylko ze byłem tam w koncu 2 tyg temu - BEZNADZIEJA , rzeka na gornym odcinku czysciutka ale przełowiona, nie widac wogole ryby, a po połączeniu z jej dopływem - Białą , staje sie płynącym szlamem w ktorym na moje oko to pstragi nie maja szans przetrwac.
bronek Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 troche i innej beczki: byliscie kiedys na czarnej przemszy.? jeszcze nigdy tam nie lowiłem i chce sie kiedys wybrac na odcinek gdzie mozna lowic na sztuczne przynety . tylko nie bardzo wiem w ktorym miejscu zaczac itd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.