trini Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 http://www.mepps.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=106 a na targach pewnie będzie można przynętę odebrać, bądź wyślą pocztą miłej zabawy!
jeux Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Niewiem jak jest z meppsem ale Robinson nawet nie podziękował za fotki
maniek Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 nawet nie podziękował za fotkiTeż tak miałem z kilkoma firmami.
trini Napisano 7 Lutego 2008 Autor Napisano 7 Lutego 2008 a ja za meppsa ręczę, bo od nich w zeszłym roku dostałam śliczną blaszkę z kogutem, właśnie za zdjecie i właśnie na targach
P Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 a ja za meppsa ręczę, bo od nich w zeszłym roku dostałam śliczną blaszkę z kogutem, właśnie za zdjecie i właśnie na targach Ja tez tam bylem miod i wino pilem Potwierdzam - zreszta chlopaki ze stoiska mogli rok temu podlaczyc sie do neta i sciagnac zdjecie wiec jesli ktos nie wierzy moze podejsc na targach i wtedy goscie wkleja fotke i za chwile daja nagrode
trini Napisano 8 Lutego 2008 Autor Napisano 8 Lutego 2008 oczywiście wszyscy wiedzą, że ryba została złowiona na przynętę ich firmy?
maniek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Ja tez tam bylem miod i wino pilemA gdzie? ,teraz będą sobie "miodzić" Trini przyznaj się ile masz udziałów w tej firmie a nie mydlisz nam tu oczy nagrodami
trini Napisano 8 Lutego 2008 Autor Napisano 8 Lutego 2008 żadnego, no chyba mnie nie posądzasz o robienie komuś reklamy... chciałam żebyście też skorzystali...
trini Napisano 8 Lutego 2008 Autor Napisano 8 Lutego 2008 żadnego,Żartowałem. ja też i udał mi się żarcik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.