Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam nowego deepera pro plus i problem polega na tym, że telefon nie widzi przez WiFi deepera kiedy jest w wodzie. Podczas ładowania na app deeper jak i na WiFi jest połączony a gdy wrzucę go do wody nie widzi urządzenia. Próbowałem na 3 telefonach bez skutku. Czy ktoś z was miał taki problem? Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

W aplikacji wchodzisz w ustawienia, potem zarządzaj deeperami, następnie deeper WiFi, następnie klikasz na liście nadajników WiFi na deeper... i połącz. 

Może chcieć hasło, które znajdziesz w instrukcji. 

Wychodzisz poziom wyżej, na górze widzisz nazwę deepera i zielony przycisk połącz. Naciskasz i powinno działać. 

Włącz w aplikacji tryb nocny i załóż obudowę pomarańczową. Jak deeper miga, to znaczy że nadaje. 

Napisano

Właśnie jak wchodzę zarządzaj deeperami i wifi to nie jest widoczny deeper w liście. Przetarlem dwa styki i nic nie dało, wcale się nie dziwię bo deeper nowy. Założyłem obudowę na tryb nocny i wrzuciłem deepera do wiaderka z wodą bo nie jestem nad jeziorem i niestety nic nie miga jakby w wodzie się w ogóle nie włącza. 

• 1 year later...
Napisano

Witam, co poskutkowało? Tylko reklamacja? Bo mam ten sam problem. Testowałem go dzis po raz pierwszy i podczas ladowania łączy się i dziala a gdy go odlacze i włożę do wody to nie.