Turysta Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Witam. Mam nowego deepera pro plus i problem polega na tym, że telefon nie widzi przez WiFi deepera kiedy jest w wodzie. Podczas ładowania na app deeper jak i na WiFi jest połączony a gdy wrzucę go do wody nie widzi urządzenia. Próbowałem na 3 telefonach bez skutku. Czy ktoś z was miał taki problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 W aplikacji wchodzisz w ustawienia, potem zarządzaj deeperami, następnie deeper WiFi, następnie klikasz na liście nadajników WiFi na deeper... i połącz. Może chcieć hasło, które znajdziesz w instrukcji. Wychodzisz poziom wyżej, na górze widzisz nazwę deepera i zielony przycisk połącz. Naciskasz i powinno działać. Włącz w aplikacji tryb nocny i załóż obudowę pomarańczową. Jak deeper miga, to znaczy że nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 Właśnie jak wchodzę zarządzaj deeperami i wifi to nie jest widoczny deeper w liście. Przetarlem dwa styki i nic nie dało, wcale się nie dziwię bo deeper nowy. Założyłem obudowę na tryb nocny i wrzuciłem deepera do wiaderka z wodą bo nie jestem nad jeziorem i niestety nic nie miga jakby w wodzie się w ogóle nie włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Może to głupio zabrzmi, ale może deeper jest rozładowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 Naładowany na fulla stałe zielone światło. Odłączony 3min od naładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 No to chyba pozostaje reklamować urządzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpawlak2 Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 Witam, co poskutkowało? Tylko reklamacja? Bo mam ten sam problem. Testowałem go dzis po raz pierwszy i podczas ladowania łączy się i dziala a gdy go odlacze i włożę do wody to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi