Skocz do zawartości
Dragon

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

O 4 rano przyklejam jutro tzn tej nocy. Z kolegą artone śmigamy na Żabnice narobić bałaganu przez cały dzień ;)

A wracając do tematu to jak dalej z tym browcem? jeszcze jacyś chętni?

Napisano
gregor, w końcu jakiś pan starszy będzie na piwie :mrgreen:

Dzięki Kocur, ciesze się że mnie jeszcze do nich nie zaliczyłeś :mrgreen:

• 1 year later...
Napisano

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

ogłaszam iż:

Z okazji rozpoczęcia roku szkolnego odbędzie się kolejne spotkanie

szczecińskiego towarzystwa haczykowego

przy piwku :lol:

pod hasłem:

"Jesteśmy loozakami i możemy raz w roku wyjść do PUBu w tygodniu"

Termin: 06 września 2011 (wtorek) godz 19.

Miejsce: Irish Dublin Pub

Termin nie podlega negocjacjom.. kto może ten przyjdzie :cool:

oprócz darmowego piwa (kocur dzięki za sponsoring) przewidziane są atrakcje w postaci miłego towarzystwa i interesujących opowieści wędkarskich rodem z borholmu :mrgreen:

ZAPRASZAMY

aa zapomniałbym dodać : WSTĘP WOLNY :wink:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Napisano
oprócz darmowego piwa (kocur dzięki za sponsoring) przewidziane są atrakcje w postaci miłego towarzystwa i interesujących opowieści wędkarskich rodem z borholmu :mrgreen:

Przykro mi bardzo ale nie będę bo do 10 września jestem na Chorwacji. Ty to zawsze wynajdziesz jakiś dziwny termin. Później się nie da?

Napisano

Przykro ale w przyszłym tygodniu mam popołudniówki w pracy, więc odpadam. Chyba, że

Termin nie podlega negocjacjom..
w tej kwestii coś się zmieni :wink:
Napisano

Ja też odpadam bo jestem w Warszawie niestety... Kocur, widzę że się miniemy, bo ja wyjeżdżam do Chorwacji 9-go :)

Napisano

Jacek, w Austrii uważaj bo są korki przy bramkach wjazdowych na płatne odcinki do tuneli a największy dramat jest na drodze do Vilach. Na granicy ze Słowenią jest jednopasmowy tunel przed którym robią się niesamowite kolejki. Lepszą opcją wydaje się być jazda na Gratz i stamtąd na Zagrzeb.

Pogoda rozpieszcza ups rozpuszcza a +31 w cieniu to norma. Teraz siedzimy na Słowenii w Catez Ob Savi a juto przemieszczenie na Chorwację niedaleko Zadaru.

Żeby nie było offa to smacznego piwka życzę. Chyba że termin się zmieni i wyrobię się :mrgreen:

Napisano

Dzięki za radę, miałem jechać przez Villach. Jedziemy do Umag na Istrii, zaraz przy słoweńskiej granicy, więc na Gratz nam nie pasuje. Pojedziemy być może przez Włochy, trochę dalej ale ponoć szybciej i wygodniej.

Udanego spotkania życzę!

Napisano

Oj Sobi Sobi....ja bardzo chętnię ale dopiero jak wrócę z wakacji a to będzie po 18-19 wrzesnia bo bede od 9 w chorwacji a do tego czasu urwanie jajek w robocie i przy organizacji i szukaniu innej trasy Niz przez Villach. Dzieki Kocur.

Ale potem sie pisze jak nic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.