artech Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Ja bym na waszym miejscu tak nie podskakiwał
artech Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Koteczku nie mów, że tyłek od krzesełka odkleisz
kocur Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 O 4 rano przyklejam jutro tzn tej nocy. Z kolegą artone śmigamy na Żabnice narobić bałaganu przez cały dzień A wracając do tematu to jak dalej z tym browcem? jeszcze jacyś chętni?
gregor Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Jeśli wolno , to chętnie się z wami spotkam i poznam osobiście .
artone Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Jeśli wolno , to chętnie się z wami spotkam i poznam osobiście . nawet trzeba dopisz się do listy
kocur Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 gregor, w końcu jakiś pan starszy będzie na piwie
Jacek Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 gregor, w końcu jakiś pan starszy będzie na piwie Dzięki Kocur, ciesze się że mnie jeszcze do nich nie zaliczyłeś
Jacek Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 To już nie rok, tylko trochę ponad 4 miesiące, buuuu!
gregor Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Z tym starszym panem to przesadziłeś , To kiedy się spotykamy ?
Supersobi Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Ja raczej odpadam z tych dni.. work ps. Artech, więc masz jedno piwo mniej do postawienia
kocur Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 To może ustawmy taki termin żeby pasowało większości?
gregor Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Jak dla mnie to sobota po 17 lub niedziela
Jacek Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Z niedzielą jest ten problem, że w poniedziałek trzeba do pracy, i to często samochodem...
kocur Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Ja tam piechotą do robala więc nie ma raczej problemu
Supersobi Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 ogłaszam iż: Z okazji rozpoczęcia roku szkolnego odbędzie się kolejne spotkanie szczecińskiego towarzystwa haczykowego przy piwku pod hasłem: "Jesteśmy loozakami i możemy raz w roku wyjść do PUBu w tygodniu" Termin: 06 września 2011 (wtorek) godz 19. Miejsce: Irish Dublin Pub Termin nie podlega negocjacjom.. kto może ten przyjdzie oprócz darmowego piwa (kocur dzięki za sponsoring) przewidziane są atrakcje w postaci miłego towarzystwa i interesujących opowieści wędkarskich rodem z borholmu ZAPRASZAMY aa zapomniałbym dodać : WSTĘP WOLNY
kocur Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 oprócz darmowego piwa (kocur dzięki za sponsoring) przewidziane są atrakcje w postaci miłego towarzystwa i interesujących opowieści wędkarskich rodem z borholmu Przykro mi bardzo ale nie będę bo do 10 września jestem na Chorwacji. Ty to zawsze wynajdziesz jakiś dziwny termin. Później się nie da?
artech Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Przykro ale w przyszłym tygodniu mam popołudniówki w pracy, więc odpadam. Chyba, że Termin nie podlega negocjacjom.. w tej kwestii coś się zmieni
Jacek Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Ja też odpadam bo jestem w Warszawie niestety... Kocur, widzę że się miniemy, bo ja wyjeżdżam do Chorwacji 9-go
kocur Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Jacek, w Austrii uważaj bo są korki przy bramkach wjazdowych na płatne odcinki do tuneli a największy dramat jest na drodze do Vilach. Na granicy ze Słowenią jest jednopasmowy tunel przed którym robią się niesamowite kolejki. Lepszą opcją wydaje się być jazda na Gratz i stamtąd na Zagrzeb. Pogoda rozpieszcza ups rozpuszcza a +31 w cieniu to norma. Teraz siedzimy na Słowenii w Catez Ob Savi a juto przemieszczenie na Chorwację niedaleko Zadaru. Żeby nie było offa to smacznego piwka życzę. Chyba że termin się zmieni i wyrobię się
Jacek Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Dzięki za radę, miałem jechać przez Villach. Jedziemy do Umag na Istrii, zaraz przy słoweńskiej granicy, więc na Gratz nam nie pasuje. Pojedziemy być może przez Włochy, trochę dalej ale ponoć szybciej i wygodniej. Udanego spotkania życzę!
patryk/szczecin Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Oj Sobi Sobi....ja bardzo chętnię ale dopiero jak wrócę z wakacji a to będzie po 18-19 wrzesnia bo bede od 9 w chorwacji a do tego czasu urwanie jajek w robocie i przy organizacji i szukaniu innej trasy Niz przez Villach. Dzieki Kocur. Ale potem sie pisze jak nic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.