Supersobi Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Coby nie było wciąz aktualne .. nie trzeba się deklarowac tylko przychodzić
ziuta Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 A ja się chętnie wybiorę , wiadomo praca , wyjazdy ale czasem na piwko czas musi sie znaleźć. A co do trasy przez Villach, to Kocur ma racje korkuje sie bardzo ( dobrze jest suchać komunikatów w radiu i obserwować tablice - korek to "stau" po niemiecku w radiu wymawiają inaczej fonetycznie: ształp. ) Alternatywna dluższa i wolniejsza trasa wiedzie przez góry i czasowo wychodzi podobnie, natomiast krajobrazowo - super. Ja więcej nie pcham się sie austryjackimi autostradami na Villach, na Brennero tak , na Insbruk, Wiedeń OK, ale z Monachium na poludnie porażka. Do zobaczyska we wtorek
kocur Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 Wróciłem dzisiaj rano i nie wiem jak tam piwko wyszło
Supersobi Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Wyszło całkiem sympatycznie Coprawda całej nocki nie przesiedzielismy, bo rano do pracy, ale pare bronksów pękło i multum opowieści, oczywiście o wędkowaniu. Jak reszta wróci z chorwacji ogarniemy nastepny termin
artech Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 Wszystkich chętnych zapraszamy na niecykliczne spotkanie szczecińskich haczykowców we wtorek 4 października o godzinie 18:00. Jak zwykle Irish Pub Dublin.
kocur Napisano 23 Września 2011 Napisano 23 Września 2011 No cóż trzeba będzie skrócić pobyt nad wodą Postaram się być
patryk/szczecin Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 będę...będę... będę ...jak tomy lee jones w sciganym.... potwierdzam wtorek irish 18 i opowiesci chorwckie tyż
artech Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Fajnie. Trochę nas będzie. Jacka mi jeszcze tu brakuje
Jacek Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Fajnie. Trochę nas będzie. Jacka mi jeszcze tu brakuje Jacek będzie oczywiście
artech Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Jacek będzie oczywiście no i zaje....Zapraszamy wszystkich chętnych, im nas więcej tym weselej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.