Skocz do zawartości
Dragon

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

No ale powiem wam że sytuacja patowa. Z jednej strony faktycznie lipa bo kolega okonia nie mógł sprawdzić, że spotkanie odwołane, z drugiej zaś, nie zdelarował przyjścia, jak pozostałe osoby...

Nauczka mam nadzieję będzie dla wszystkich ( organizatorów i uczestników), że jak się już człowiek umawia to przychodzi, jak się decyduje to o tym pisze, a jak organizuje to tak czy siak musi się pojawić...

Okonia przepraszam , nie miej za złe, ale nie nie sądziłem że będziesz.. :cry:

Napisano

Artech, powinieneś umieszczać chyba tu swój grafik, haha ;). Nie jest nas aż tak dużo, więc wydaje mi się że powinniśmy tak ustalić datę, żeby pasowało tym co sa chętni i wypowiadają się w tym wątku. Skoro czwartek jest wątpliwy dla artecha i kocura, to może poszukamy innej propozycji?

Napisano

A na razie piwko spożywam sobie w domu na kanapie, jak na prawdziwego internautę przystało.

Aha, tylko filmiki oglądam inne niż sugerował to były premier ;)

Gość okonia
Napisano

będę hheeeeeeee

ciekawy jestem czy znowu będzie jak wcześniej

• 2 weeks later...
Gość okonia
Napisano

no widzę że piękne spotkanie było heeeeeeeeee heeeeeeee

może coś na dniach ?? może jakieś terminy bo trza by sesonsss jakoś zacząć.

Napisano

No właśnie, ja tez chciałem ten wątek odświeżyć. Jak najbardziej czekam na możliwość spotkania, a grono chętnych ciągle rośnie. Artech, to kiedy praca Ci pozwoli? ;)

Napisano

Ha, akurat tak się składa, że mam wtedy urlop, więc ten tydzień też by mi pasował - nie musiałbym się oszczędzać myśląc o pracy :mrgreen:

No i wystarczająca ilość czasu dla wszystkich chętnych, żeby można było sobie ustawić jeden wolny wieczór

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.