Jacek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 nie spieły ..nies pieły..ale sam odgryzł przypon To był niespodziewany, i niechciany przyłów, taki powiedzmy jazgarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 No przyłów to był ale z obiadem zamiast kebaba to poległeś już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 kocur, miałeś rację a propos piwa, znalazłem Piasta w Auchan, właśnie siedzę i popijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Smacznego, ja choruję i nie wiem za bardzo o co kaman, gorączka jakaś, katary i inne badziewia Trzeba był sobie jeszcze kupić Fratera pszenicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 ja choruję i nie wiem za bardzo o co kaman, gorączka jakaś, katary i inne badziewia Mam podobnie, ale dwa ibupromy maxy i można jechać na rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 U mnie gorzej jest bo przez pół dnia nie wiedziałem co się ze mną dzieje teraz już trochę lepiej ale na dwór jeszcze nie wybieram się a tym bardziej na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Że tak sobie pozwole zaśmiecić ten jakże szlachetny temat (myślę że nikt nie zaprotestuje ) gdyż nie mialem pojęcia gdzie to umieścić. Wygrzebane z archiwum: To i ja się pochwale dzisiaj w okolicach mostu długiego sum 14.2 kg na seledynowe kopyto jutro wrzuce fotkę Obiecane zdjęcie chciałbym zobaczyć (inni pewnie też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 ja potwierdzam jak coś widziałem fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 No więc wyleciało mi zupełnie z głowy, foto brzydkie bo robione telefonem i brak punktu odniesienia, ale oto ona: www.uznam.net.pl/~luk/DSC00213.JPG btw. a takiego oto koleszke złowiłem dzisiaj na pewnym kanale www.uznam.net.pl/~luk/DSC00238.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 btw. a takiego oto koleszke złowiłem dzisiaj na pewnym kanaleŁadny ten koleżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Fajny sumik A że tak jeszcze się zapytam, 14,2kg.. jakiej wagi używasz, jak go zważyłeś, bo zamierzam sobie jakąś wagę sprawić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 może warto byłoby ponownie się spotkać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Pewnie że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 proponuję datę 2 bądź 3 października ... jacyś chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Ja jestem elastyczny a na browara wujka admina artecha to chętnie skoczę. W końcu jest co oblewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Ja wstępnie również zgłaszam swój udział, choć mogę tylko 3-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Wydaje mi się ,że 3 byłby lepszy ponieważ w sobotę niektórzy mogą pracować. Proponuję stworzyć wstępna listę chętnych do której proszę się dopisywać. Zobaczymy ile ludków się uzbiera - wtedy pomyślimy nad jakimś miejscem gdzie spokojnie można usiąść, pogadać oraz delektować się ambrozją potocznie zwaną browarem 1. Artone 2. Kocur 3. Jacek 4. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Ups, sorki, sprawdziłem jeszcze raz - może być i 2-gi, najwyżej dojdę trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Mogę się określić dopiero w przyszłym tygodniu, bo nie mam jeszcze grafiku na przyszły miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 artech, określaj się ale ja Ci kolejki za tego admina nie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 ale ja Ci kolejki za tego admina nie odpuszczę To znaczy stawiasz browarka W takim razie zrobię wszystko aby się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 No dobra to Sobi postawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Artech awansował, burakiem został, wiec zobowiązania do postawienia browarkowatego ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Ale on idzie w zaparte a jak podpadnie na piwie to mu zrobimy bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Ale on idzie w zaparte a jak podpadnie na piwie to mu zrobimy bana może nie bądźmy tacy ostrzy zaczniemy od ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.