Skocz do zawartości
tokarex pontony

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie spieły ..nies pieły..ale sam odgryzł przypon

To był niespodziewany, i niechciany przyłów, taki powiedzmy jazgarz ;):mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Smacznego, ja choruję i nie wiem za bardzo o co kaman, gorączka jakaś, katary i inne badziewia :roll:

Trzeba był sobie jeszcze kupić Fratera pszenicznego ;)

Napisano
ja choruję i nie wiem za bardzo o co kaman, gorączka jakaś, katary i inne badziewia :roll:
Mam podobnie, ale dwa ibupromy maxy i można jechać na rybki :wink::mrgreen:
Napisano

U mnie gorzej jest bo przez pół dnia nie wiedziałem co się ze mną dzieje :roll: teraz już trochę lepiej ale na dwór jeszcze nie wybieram się a tym bardziej na piwo :roll:

• 2 weeks later...
Napisano

Że tak sobie pozwole zaśmiecić ten jakże szlachetny temat (myślę że nikt nie zaprotestuje :wink::wink: ) gdyż nie mialem pojęcia gdzie to umieścić.

Wygrzebane z archiwum:

To i ja się pochwale dzisiaj w okolicach mostu długiego sum 14.2 kg :) na seledynowe kopyto jutro wrzuce fotkę ;)

Obiecane zdjęcie chciałbym zobaczyć (inni pewnie też) :razz:

Napisano

No więc wyleciało mi zupełnie z głowy, foto brzydkie bo robione telefonem i brak punktu odniesienia, ale oto ona: :)

www.uznam.net.pl/~luk/DSC00213.JPG

btw. a takiego oto koleszke złowiłem dzisiaj na pewnym kanale :)

www.uznam.net.pl/~luk/DSC00238.JPG

• 5 months later...
Napisano

Wydaje mi się ,że 3 byłby lepszy ponieważ w sobotę niektórzy mogą pracować. Proponuję stworzyć wstępna listę chętnych do której proszę się dopisywać. Zobaczymy ile ludków się uzbiera - wtedy pomyślimy nad jakimś miejscem gdzie spokojnie można usiąść, pogadać oraz delektować się ambrozją potocznie zwaną browarem :mrgreen:

1. Artone

2. Kocur

3. Jacek

4. ...

Napisano
ale ja Ci kolejki za tego admina nie odpuszczę :mrgreen:
To znaczy stawiasz browarka :?::mrgreen: W takim razie zrobię wszystko aby się zjawić :twisted::twisted:
Napisano
Ale on idzie w zaparte ;) a jak podpadnie na piwie to mu zrobimy bana :mrgreen:

może nie bądźmy tacy ostrzy zaczniemy od ostrzeżenia :mrgreen::mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.