afum Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Poszukuję informacji o jeziorze Rosnówko. Interesuje mnie czy można podjechać nad sam brzeg autkiem, jakie ryby występują w jeziorku i czy idzie połapać z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Potencjał jest tam duży ale z miejscami kiepsko. Duża presja wędkarzy . Dojazd do samej wody jest ale tam tylko dwa w miare przyzwoite miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remiryba Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 czy potrzeba jakis pozwolen. do kogo nalezy..jak z presja wedkarzy o tej porze roku?.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Jest to zbiornik PZW. Bylem tam kilka razy ale spiningowalem z pontonu. Wyniki marne. Kilka krotkich szczupaczkow i raz sie udalo zlowic sandaczyka 56 cm. Z tego co mi wiadomo jest tam kilku wedkarzy ktorzy nastawiaja sie na karpie i amury. Jakie maja wyniki nie wiem bo nie widzialem. Zbiornik gleboki od samego brzegu. Dosc duza presja wedkarska. Kolega w zeszlym roku na nocce zlowil kilka leszczykow kolo 1 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian296 Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 witam czy ktos lowil tam karpie jakie wyniki sa i jakie jeszce ryby mozna polowic chce sie wybrac na kilka dni co wy o tym sadzicie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi