afum Napisano 29 Lutego 2008 Napisano 29 Lutego 2008 Poszukuję informacji o jeziorze Rosnówko. Interesuje mnie czy można podjechać nad sam brzeg autkiem, jakie ryby występują w jeziorku i czy idzie połapać z brzegu. Cytuj
Adek010199 Napisano 15 Września 2008 Napisano 15 Września 2008 Potencjał jest tam duży ale z miejscami kiepsko. Duża presja wędkarzy . Dojazd do samej wody jest ale tam tylko dwa w miare przyzwoite miejsca . Cytuj
remiryba Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 czy potrzeba jakis pozwolen. do kogo nalezy..jak z presja wedkarzy o tej porze roku?.pzdr Cytuj
dziara Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 Jest to zbiornik PZW. Bylem tam kilka razy ale spiningowalem z pontonu. Wyniki marne. Kilka krotkich szczupaczkow i raz sie udalo zlowic sandaczyka 56 cm. Z tego co mi wiadomo jest tam kilku wedkarzy ktorzy nastawiaja sie na karpie i amury. Jakie maja wyniki nie wiem bo nie widzialem. Zbiornik gleboki od samego brzegu. Dosc duza presja wedkarska. Kolega w zeszlym roku na nocce zlowil kilka leszczykow kolo 1 kg. Cytuj
krystian296 Napisano 23 Lutego 2016 Napisano 23 Lutego 2016 witam czy ktos lowil tam karpie jakie wyniki sa i jakie jeszce ryby mozna polowic chce sie wybrac na kilka dni co wy o tym sadzicie ???? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi