Pietrzak S. Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Jestem początkującym wędkarzem szukam dobrej wędki do 150zł. Co sądzicie o wędce JAXON FAVOURITE MATCH . [shadow=black]Pozdrawiam:[/shadow]
Drutinio Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 nie kupuj jaxona to najgorsze buble lepiej kup z mikado , robinson , itd . Ta wędka to na spławik się nadaje http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=2&assortment=4&producer=68&kind=3478
Lary Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 nie kupuj jaxona to najgorsze buble Kolego Drutino piszesz na podstawie własnych doświadczeń z wędkami czy sugerujesz się opinią przeczytaną z forum
Gość wobler129 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Jak to z własnych doświadczeń, jak 2 tygodnie temu widziałem jak sam chciał kupić Jaxony
ds-fan Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 ...........poza tym nie wiem jakie 13letni kolega-wędkarz może mieć doświadczenie.......... Jaxon w przeciwieństwie o kołowrotków, kije ma na prawdę nie złe (nie mówię o tych tańszych bo to "chrust")akurat tej wędki nigdy nie miałem w ręce ale z wyglądu nie najgorzej sie prezentuje,za tą cene to chyba wszystkich firm mathówki są podobnej jakości. Nie wiem czy jaxson produkuje wędki czy tylko uzbraja gotowe blanki
Lary Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Napisałem ten post dlatego iż Drutino napisał, że jaxon to najgorsze buble( osobiście też uważam na podstawie własnych doświadczeń, że jaxon nie robi zbyt dobrego sprzętu delikatnie ujmując) ale nie podobają mim się wypowiedzi osób które (sorry ale z racji wieku nie mogą miec dużych doświadczeń jeżeli chodzi o sprzęt) a po drugie sugerują żeby kupić sprzęt mikado czy robinsona bo co A tak wogóle to podaje link do tej samej wędki moderatorzy do roboty.
Gość wobler129 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Z doświadczeniem nie ma co kombinować, bo nawet 12-latek może mieć doświadczenie i mógł mieć już parę kijaszków w ręku i mógł mieć na ten temat własne zdanie - ale moją uwagę przyciągnęło to, że Jaxon to bubel, a 2 tyg. wcześniej czytałem jak kolega chciał kupić coś z tej firmy ( już nie pamiętam ).
Lary Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Z doświadczeniem nie ma co kombinować, bo nawet 12-latek może mieć doświadczenie i mógł mieć już parę kijaszków w ręku i mógł mieć na ten temat własne zdanie Rozumiem ale za chwilkę piszesza 2 tyg. wcześniej czytałem jak kolega chciał kupić coś z tej firmy Czyli nijak ma się to do doświadczenia. Bo jeżeli mam złe doświadczenia z jakąś firmą to po prostu nie kupuje ich produktów i już.
Gość wobler129 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Chcę wybronić np. siebie, Homegeona i... paru innych Nie chodzi o to, że "młody" nie może mieć doświadczenia. Czyli nijak ma się to do doświadczenia. W tym przypadku chyba tak.
Lary Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Chcę wybronić np. siebie, Homegeona i... paru innych Ale ja was nie atakuję, nie krytykuję wręcz przeciwnie jestem pełen podziwu do waszego zaangażowania na forum. Ale cieszy mnie fakt, że co do wypowiedzi Drutino mamy podobne zdanie.
kolat66 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Mam Jaxona z tej seri tylko longcast-a.Jestem z niego zadowolony.Dlugosc 390 c.w 40 Jako poczatkujacemu moge ja polecic nadaje sie i do splawika i nieduzego zywca. Pozdrawiam wielbicieli Jaxona
maju Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Jestem początkującym wędkarzem szukam dobrej wędki do 150zł. Ja proponowałbym ci dozbierać jeszcze trochę kasy i kupić coś lepszgo np to klik Co do jaxona to nie mam o nim zbyt dobrego zdania, niektóre ich wyroby są dobre, a niektóre zaś są kompletną chałą . Przy kupnie wyrobów jaxona trzeba mieć wiele szczęścia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.