Skocz do zawartości
Dragon

Mikado - Wędka Competition Match

czarow

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Moim zdaniem warto ale popatrz jeszcze na inne.

Ja łapie na wedki mikado i uważam je za jedne z najlepszych w tym przedziale cenowym :!: ale ja łapie na feedera

Napisano

Aha.. ok rozgladalem sie w necie po roznych forach i stronach wędkarskich i jest bardzo duzy wybór wedzisk "Match" i "Feeder" i wlasnie nie wiem co wybrac. Moglibyście zaproponować mi jakieś wędki?? tak do 200zl...

Bardzo bym prosil... :roll:

Napisano

Hmm nie wiesz co wybrac to zależy tylko od ciebie a dokładniej czy wolisz sobie siedziec nad wodą trzymac wędke w rence i byc skoncentrowanym na spławiku :???: to metoda nie dla mnie :razz: ja wole rozłożyc dwie wędki zucic z koszykiem z zanętą i siedziec rozmawiac z kumplem albo kumpelą :grin:

Napisano

Każdy jest inny i lubi co innego ja też uwielbiam łowić na spławik choć wiem że gruntówka jest skuteczniejsza.Czarow lepszym sprzętem od dragon mystery jest dragon millenium z tym że jest droższy ale mystery naprawde jest swietny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.