Skocz do zawartości
tokarex pontony

Dragon Mastery Camou Carp 390

Adas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zdecydowałem się na tą wędke. będe ją miał wtorek-środa. jest to nowy kij z tego sezonu. miał już ktoś go w rękach?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Też przyglądam sie temu wędzisku. Zastanawiam się nad 3,90m, 2 lbs. Napisz jak tylko otrzymasz przesyłkę.

Ciekawi mnie czy warto dać te 50 złoty więcej za nową serię (mystery pro carp 3,90m 2,5lbs można kupić za około 170 zł)

Napisano
2 lbs.

ja uważam to za porażkę, jeśli chodzi o karpiowanie :sad:

Bo to nie jest karpiówka sensu stricto :lol:

To jest prawie karpiówka, a taką właśnie potrzebuje :mrgreen:

POzatym wiem że Ty lubisz twarde kije, na ale to już inna półka cenowa no i karpie ponad 10 kg

Pozdrawiam

Napisano
2 lbs.

ja uważam to za porażkę, jeśli chodzi o karpiowanie :sad:

wędke czy tą krzywą ugięcia?

Napisano
wędke czy tą krzywą ugięcia?

do kija nic nie mam, bo go nawet w ręku nie miałem, jeśli to ma być karpiówa to 2 lbs jest stanowczo za mało, góra wtedy możesz majtnąć ze 70gramowym ciężarkiem, dla mnie min. to 2.5lbs :grin: nie wiem w jakich ty warunkach łowisz może dla Ciebie jest to w sam raz :grin:

Gość VooDoo
Napisano

Dzis kupilem Dragon Mystery Camou pro carp 3.60 / 3 lbs.

Sprawdze dzis na nocce , tylko mało prawdopodobienstwie ze na rybie (karp) :oops::cry:

Kupiłem za 220 zł w gliwicach w team-samol

Oprocz tego jest roznica , miedzy mystery a mystery camou , oprocz tego ze kij ma kolor moro

Napisano
Po co sie wypowiadacie nie majac nigdy tego kija w reku?

marewel, czytaj temat od dechy do dechy, a nie wybiórczo :!:

dopiero póżniej coś z sensem napisz.

Gość wobler129
Napisano

VooDoo uważaj tylko, żeby Cię zając jakiś tam nie dorwał :mrgreen:

Napisano
Dzis kupilem Dragon Mystery Camou pro carp 3.60 / 3 lbs.

Sprawdze dzis na nocce , tylko mało prawdopodobienstwie ze na rybie (karp) :oops::cry:

Kupiłem za 220 zł w gliwicach w team-samol

Oprocz tego jest roznica , miedzy mystery a mystery camou , oprocz tego ze kij ma kolor moro

Mam nadzieję że opiszesz wrażenia :mrgreen:

Gość VooDoo
Napisano

hm kijek jak kijek , super akcja :D ploc 25 cm , a Karpiówka wygina sie jak jakaś bolonka, przyjemnie kijek sie trzymie w ręce :D dolnik zajebiaszczy zrobiony.

Tylko szkoda ze to nie 390m

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.