Gość przem1978 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Witam, czy ktos może polecic jakieś konkretne łowisko na grunt i spinning na kaszubach ? chodzi mi o takie na zdrowych zasadach, czyli opłata np. 20-30 zł za dzien i to wszystko, bo irytują mnie te łowiska, gdzie własciciel ma żal do mnie, bo wypuszczam do wody, a ja tylko buziak i płyń mała dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pstrągarz001 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Przemek jakie rejony kaszub cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przem1978 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Przemek jakie rejony kaszub cię interesują? najlepiej tak do 50 km od Gdańska, im bliżej tym lepiej, okolice Kartuz dzisiaj z kolegą byłem na kaszubach w poszukiwaniu dobrych miejsc... byliśmy nad jez. Osuszyno koło Kartuz, podoba nam sie to miejsce, ale widzieliśmy tylko z góry, bo wjechałem w zaspy śnieżne i dalej nie ryzykowałem... wiesz może jak tam dojeżdża sie pod samo jeziorko ? byliśmy też w Kamienicy Królewskiej, ale jez. Kamienieckie jest za duże dla nas... masz jakieś fajne propozycje karpiowo-szczupakowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pstrągarz001 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli bliżej Gdańska to polecam jez.Dobre pomiędzy Wejcherowem a Krokową.Karp szczupak okoń,widziałem karpiarzy nęcących w drugi dzień świąt.U mnie bez efektów na boczny trok.Lowisko karpiowe przy wiacie,jezioro śródleśne dojazd samochodem praktycznie do samej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przem1978 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli bliżej Gdańska to polecam jez.Dobre pomiędzy Wejcherowem a Krokową.Karp szczupak okoń,widziałem karpiarzy nęcących w drugi dzień świąt.U mnie bez efektów na boczny trok.Lowisko karpiowe przy wiacie,jezioro śródleśne dojazd samochodem praktycznie do samej wody. ok, dzieki, ale nie masz takiego nie PZW ? interesuje mnie jednak komercyjne, ale nie mały stawek i na normalnych zasadach, gdzie oczywiscie moge pojechac na ryby a nie po ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek21_1985 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Jeżeli bliżej Gdańska to polecam jez.Dobre pomiędzy Wejcherowem a Krokową.Karp szczupak okoń,widziałem karpiarzy nęcących w drugi dzień świąt.U mnie bez efektów na boczny trok.Lowisko karpiowe przy wiacie,jezioro śródleśne dojazd samochodem praktycznie do samej wody. ok, dzieki, ale nie masz takiego nie PZW ? interesuje mnie jednak komercyjne, ale nie mały stawek i na normalnych zasadach, gdzie oczywiscie moge pojechac na ryby a nie po ryby... Witam jak byś był zaiteresowany to doradze w okolicy Lęborka pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZyletaKlTeam Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Witam jak byś był zaiteresowany to doradze w okolicy Kartuz ( Kiełpino szczególnie) pozdrawiam... nr gg: 12289838 ... Łowisko na spinning i grunt j. małe szczególnie, doradzam gdzie łowić... Stanowiska na karpia/leszcza. Niestety żeby łowić na spinning duże sztuki to są potrzebne spodnio-buty... Zezwolenie od 10-20zł. Zezwolenie obowiązuje jeziora Dużego i Małego, zezwolenie obowiązuje 1 wędki spinning z brzegu i 2 wędek spławik/grunt itd. ( nie spinning) z brzegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis1115 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Polecam jezioro w Niesiołowicach (gmina Stężyca) u Sołtysa , nie mylic z Czarnym u Niemca. sporo szczupaka , karp zarybiany od 97.r , pozwolenie za 2 wedki na grunt + spin badz zywiec 20zl. ost wyciagniety Karpik 15kg ponadto lin, sandacz, ploc, okon, leszcz, amur, wegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi