Skocz do zawartości
Dragon

BAT 9m

ognik3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Noszę się z zamiarem kupna 9 m bata Tournament Pole firmy Mikado, może ktoś posiada, albo posiadał tegoż kijka i może coś o nim powiedzieć, czy wart, a jak nie to może ktoś poleci inna 9-cio metrówkę?

Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

bardzo dobry bat , polecam również temptation 9 i 10 m. jeżeli lubisz łapać batami to się nie zastanawiaj - lekkie i mocne - sprawdzają sie również na rzece , sam łapię nimi na Wiśle.

• 8 months later...
Napisano

no to teraz moje 3 grosze

odnośnie bata 9m to niewiem bo niełowie na tak długie mam 8m i jestem z niej zadowolony lecz tylko na zawody bo do łowienia wiekszych ryb wygina sie niemiłosiernie mowa tu o temptation pole 800 mikado

Ale OLTOM9 niezgodze sie z tobą co do temptationa dl10m to najgorsze co moze być i mam na myśli tu o wyginaniu sie pod własnym cięzarem!! mógłby być sztywniejszy !!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.