Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie drugiego maja wybieram sie na ryby nad jezioro smerzyn w kujawsko pomorskim, szukam kogos z bydgoszczy lub z trasy bydgoszcz-łabiszyn poniewaz mam wolne miejsce w samochodzie, jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac tutaj lub na gg 5141000...

• 11 months later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Proponowalbym rozpoczecie w naszym rejonie sezonu szczupakowego wspolnym wypadem

Ogolnie propozycja bardzo wstepna i nie podaje konkretnych lokalizacji bo jestem w stanie dopasowac sie do wiekszosci

Proponowalbym jedynie ropoczecie na godziny poludniowe

Jesli bedzie jakis odzew to tez podam wlasne typy co do miejsc z uzasadnieniem

Jest ktos chetny :?:

Pozdr

Napisano

I co cisza :?: Nikt wiecej :?:

Pewnie z Welfronem sie umowie tylko na dwojkowy wypad bo poki co zero odzewu :???:

Pozdr

Napisano

Nie wpisuję się, bo nie chcę nikogo zawieść. Jak zorganizujecie jakiś wypad nad jezioro, to dajcie cynk na forum, może dojadę, ale obecności nie mogę zagwarantować.

• 4 months later...
Napisano

Witam, może jest w Bydgoszczy spiningista, który chciałby wspólnie połowić? Spininguje na jeziorach a od 2 lat również na Wiśle. Nadmieniam, że dysponuje łodzią z silnikiem. Jeśli chodzi o miejsce połowu to jestem otwarty na propozycje. Jeśli byłby ktoś zainteresowany moim tematem to prosze o odp. NO KILL Pozdrawiam

Napisano

Witam Jeżeli jest ktos z was chętny na obłowienie brdy może okolic proszę pisać . Spinnning, spławik, grunt :) Każda metoda mile widziana ;] Pozdrawiam serdecznie :P PzD

Napisano

Wędkuję tylko z brzegu,ciężkie gruntówki-żyłka 0.50 mm,haki-9.0.Weźmie albo nie weźmie :cool:

Teraz mam wolne i chyba pojadę w środę na noc.Wysoka woda popowodziowa może ruszyła te większe klamoty i coś drgnie?

Jeżeli ktoś ma chęć to zapraszam.

Napisano

W środę około 17.00 wyjazd z Fordonu.Siedzę nad wodą do 23-24 jak nie ma brań to zjeżdżam.Jak skubią to siedzę do rana.

Skąd jadę to odbierz priva.

• 2 months later...
Napisano

wyrzucam temat do góry. kto ma ochotę na jesienny spinning? reflektuję zarówno poranki, jaki wieczory. w wersji sandaczowej również , choć przyznam że w moich miejscach z sandaczami kiepsko :wink:

Napisano
w wersji sandaczowej również , choć przyznam że w moich miejscach z sandaczami kiepsko :wink:
U mnie we Włocławku tez krucho z sandaczem :roll: Tylko szczupłe współpracują dalej :wink:
  • 2 weeks later...
Napisano

Panowie!

Jutro o godzinie 16.00 startuję po raz pierwszy na miętusa nad Wisłę.Nareszcie wyrobiłem się z obowiązkami rodzinnymi i śmigam.

Będzie rzeź.Miętusińskich oczywiście.

Start z Fordonu.Chętnych zapraszam. :razz:

Miejsca w aucie mam sporo.