urbichampion Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 jak w temacie drugiego maja wybieram sie na ryby nad jezioro smerzyn w kujawsko pomorskim, szukam kogos z bydgoszczy lub z trasy bydgoszcz-łabiszyn poniewaz mam wolne miejsce w samochodzie, jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac tutaj lub na gg 5141000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Witam, Proponowalbym rozpoczecie w naszym rejonie sezonu szczupakowego wspolnym wypadem Ogolnie propozycja bardzo wstepna i nie podaje konkretnych lokalizacji bo jestem w stanie dopasowac sie do wiekszosci Proponowalbym jedynie ropoczecie na godziny poludniowe Jesli bedzie jakis odzew to tez podam wlasne typy co do miejsc z uzasadnieniem Jest ktos chetny Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 witam jzeli to spotkanie miało by się odbyć po długim majowym weekendzie to ja się na to pisze pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 A konkretnie jaki termin bys proponowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 od 1 do 4 jestem u siebie!a pozniej kazdy dzien ja sie dostosuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 I co cisza Nikt wiecej Pewnie z Welfronem sie umowie tylko na dwojkowy wypad bo poki co zero odzewu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Nie wpisuję się, bo nie chcę nikogo zawieść. Jak zorganizujecie jakiś wypad nad jezioro, to dajcie cynk na forum, może dojadę, ale obecności nie mogę zagwarantować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, może jest w Bydgoszczy spiningista, który chciałby wspólnie połowić? Spininguje na jeziorach a od 2 lat również na Wiśle. Nadmieniam, że dysponuje łodzią z silnikiem. Jeśli chodzi o miejsce połowu to jestem otwarty na propozycje. Jeśli byłby ktoś zainteresowany moim tematem to prosze o odp. NO KILL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel_BDG Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam Jeżeli jest ktos z was chętny na obłowienie brdy może okolic proszę pisać . Spinnning, spławik, grunt Każda metoda mile widziana ;] Pozdrawiam serdecznie PzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 KISIEL napisz cos wiecej na temat lowisk na których łowisz oraz metod połowu. Łowisz na spławik, czy spiningujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 A może wybierzemy się na Wisełkę na nockę na "grubego zwierza"?Z gruntu na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Szkoda ze daleko mieszkam przyłączył bym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiolek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 własnie moze spotkamy sie we włocku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Bardzo chetnie się wybiore na Wisełke, Waldek w jakich rejonach łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Po 20 km w każdą stronę od Bydgoszczy znam każdą dziurę i główkę. W tym roku zaglądam na Kozielec. Ale bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja za włockiem jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Łowisz z brzegu czy z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Wędkuję tylko z brzegu,ciężkie gruntówki-żyłka 0.50 mm,haki-9.0.Weźmie albo nie weźmie Teraz mam wolne i chyba pojadę w środę na noc.Wysoka woda popowodziowa może ruszyła te większe klamoty i coś drgnie? Jeżeli ktoś ma chęć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Waldek sroda mi pasuje i chetnie pojade. Co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 W środę około 17.00 wyjazd z Fordonu.Siedzę nad wodą do 23-24 jak nie ma brań to zjeżdżam.Jak skubią to siedzę do rana. Skąd jadę to odbierz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Waldek wiadomość przesłałem na priva, mam nadzieje,że dobrze wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Wszystko doszło,jesteśmy umówieni.Niech całe forum zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makary Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 wyrzucam temat do góry. kto ma ochotę na jesienny spinning? reflektuję zarówno poranki, jaki wieczory. w wersji sandaczowej również , choć przyznam że w moich miejscach z sandaczami kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 w wersji sandaczowej również , choć przyznam że w moich miejscach z sandaczami kiepsko U mnie we Włocławku tez krucho z sandaczem Tylko szczupłe współpracują dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Panowie! Jutro o godzinie 16.00 startuję po raz pierwszy na miętusa nad Wisłę.Nareszcie wyrobiłem się z obowiązkami rodzinnymi i śmigam. Będzie rzeź.Miętusińskich oczywiście. Start z Fordonu.Chętnych zapraszam. Miejsca w aucie mam sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi