Wito Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Czyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol91 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Wie ktoś chociaż gdzie są Chojnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Mieszkam w małej wiosce niedaleko Żukowa Gdzie dokładnie mieszkasz? Często bywam w Żukowie i może dowiem się od Ciebie o jakichś ciekawych łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Dokładnie mieszkam w Małkowie 5km od Żukowa PS. Nie zapominaj że mam 11 lat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przem1978 Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Zrobiłem sobie ostatnio rowerową przejażdżkę po okolicach Żukowa i "odkryłem" masę jezior. Niektóre wyglądają ciekawie. Zwłaszcza przypadło mi jezioro "Pod mostem w Rutkach". Jest to stary kolejowy most ( miejscowi twierdzą, że w czasie wojny pociąg wpadł tam do wody ), odważniejsi skaczą tam na bungie.PS. Naprawdę na całym forum nie ma, prócz naszej trójki, nikogo z Pomorza? i ja tam raz skoczyłem z gumy, ale skłamałem z wagą swoją i prawie sie utopiłem Rutki to chyba PZW... są tam szczupaki i można brodzic w woderach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Rutki to chyba PZW... są tam szczupaki i można brodzic w woderach...? Słyszałem też opinię, że jezioro to leży na terenie jakiegoś rezerwatu przyrody ( lub czegoś w tym stylu ). Nie wiem co tam jest za ryba, ale gdy tam byłem to ładnie się "pluskała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siedem Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Melduje sie wędkarz z Wejherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Siema! Niewielu nas tu, ale ciągle wierzę, że to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek21_1985 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Lębork wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek-ch Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Chojnice Witają.Widać że z mojej okolicy mało jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djgruby Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Kartuzy witają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Witaj djgruby! Można powiedzieć, że jesteśmy sąsiadami, więc może w końcu spotkam nad jeziorem kogoś z haczyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djgruby Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Chętnie wybrałbym się z kimś nad jeziorko w celu podszkolenia zarówno w dziedzinie sprzętu jak i w różnych sposobach połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okno Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam Melduje się Bielkówko koło Lublewa. Spining, spining i czasami bacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał9785 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Witam! Michał z Żarnowca spinning, casting!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago27 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 To jeszcze ja dołączę do zacnego grona pomorskich wędkarzy Łowie praktycznie tylko na j.żarnowieckim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi