Tomek_N Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 @ Trini U Ciebie tej funkcji nie ma bo uzywasz, jak wiekszosc, Mozille. Mysle ze jest to dobry pomysl, bo mi by sie nie chcialo wchodzic specjalnie do Internet Exploreru, by sprawdzic jakim aparatem zostalo robione zdjecie Pozdrawiam
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 bo uzywasz, jak wiekszosc, MozilleWiększość czyli jakieś 12% - 15% użytkowanych przeglądarek na świecie to tak na marginesie.Poza tym to nie czytacie ze zrozumieniem co piszę albo ja nie dość precyzyjnie piszę. Zdjęcie ma te informacje zapisane w sobie - w pliku jpg zapisywanym przez aparat i raczej większość aparatów je zapisuje. Więc jeśli obejżysz właściwości pliku nie zależne czy pod Windowsem czy Linuxem czy OS-X to one tam będę zapisane. Używana przeglądarka nie ma przecież nic do tego!!!!
Tomek_N Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Dobra panie Inzynierze od softu Ja nie komputerowiec Przepraszam w takim badz razie Zgoda?
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 To ja może na przykładzie: Zdjęcie pobrane z tego tematu zrobione przez naszych forumowiczów: Poza tym zauważcie że jak wrzucacie zdjęcie np. na fotosik.pl to witryna domyślnie pokazuje te informacje, a odkąd tradycyjna fotografia (klisza światłoczuła) jest w totalnym odwrocie, nie powinno być problemu z wiedzą na temat aparatu i parametrów przy których zdjęcie zostało wykonane. DODANE: Pewnie że zgoda zgoda max!
kaczor Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Witam . martwe karasie kaczora Poza linami i dwoma karasiami reszta towarzystwa wróciła do wody w pełnej kondycji .
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Miło mi to słyszeć Czyli jednak złów i wypuść już nie martwi Cię tak bardzo
kaczor Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Witam . Skan z lustrzanki analogowej. Już poprawiłem,ciekawe czy ten karp rozdziawił pysk z strachu czy ze śmiechu.Maniek
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 O-o - HP ScanJet DJF 300 - i jak Ci się sprawuje ten skaner? A tak na poważnie wiem o co Ci chodzi, ale chyba nikt nie będzie teraz (rok 2007) kupował lustrzanki analogowej
kaczor Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Witam Mam też Nikona F70 i powiem szczerze ,że zdjęcia z lustrzanki są , określił bym to cieplejsze i bardziej miękkie . A co do samej lustrzanki to przecierz jej nie wyrzucę. Skaner a właściwie urz. wielofunkcyjne nie jest sprzetem z górnej półki ale na moje potrzeby i umiejętności wystarczające. Powyżej zapodałem skan z analoga i widze ,że nie można go powiększyć .Tomaszek[/b w czym tkwi problem/? Jeśli chodzi o rybki to zabieram tylko na własne potrzeby.
Tomek_N Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 DODANE: Pewnie że zgoda zgoda max! No w koncu nie wypada sie klucic Tomkowi z Tomkiem
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 A wracając do tematu... Heej no sorry ale wydaje mi się że jesteśmy w temacie "fotografia wędkarska". Sam pisałeś żeby umieszczać info o sprzęcie a ja wskazałem że to info już tam jest. kaczor odpiszę Ci na priv skoro szef się burzy A poniżej zdjęcie kaczora miejmy nadzieję że da się powiększać
kaczor Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Witam Tomaszekdzieki . Gdzies po drodze popełniłem błąd. Ze śmiechu , pies go smyra.
maniek Napisano 4 Lutego 2007 Autor Napisano 4 Lutego 2007 Edziu już poprawilem ,żle plik był wpisany[chyba]
kaczor Napisano 4 Lutego 2007 Napisano 4 Lutego 2007 Witam Dzięki Maniuś , korzystam z ImageShack , chyba spróbuję przez fotosik.
andi64 Napisano 10 Lutego 2007 Napisano 10 Lutego 2007 taki maciuś to chyba byłby na 1 miejsce http://video.google.com/videoplay?docid=-8591627102710323900&q=sandacz a, to też nie złe http://video.google.com/videoplay?docid=-1478464623261740102&q=esox
keri Napisano 10 Lutego 2007 Napisano 10 Lutego 2007 andi64, cd: http://video.google.com/videoplay?docid=-7331480428676963612&q=esox
tomek1 Napisano 10 Lutego 2007 Napisano 10 Lutego 2007 taki maciuś to chyba byłby na 1 miejsce No i gość z klasą bo wypuścił podhaczoną rybę. Ale walka musiała być niezła. Ciągnąć w poprzek takiego grubasa A ten ze szczupakiem odważny
andi64 Napisano 10 Lutego 2007 Napisano 10 Lutego 2007 No i gość z klasą bo wypuścił podhaczoną rybę tam wszyscy oczywiście miejscowi wypuszczają rybki, ponieważ ich stać na kupno takich i nie tylko takich rybek
keri Napisano 15 Lutego 2007 Napisano 15 Lutego 2007 Jeszcze pare dni nie powedkuje snieg, kra, lipa Moja Narew dzisiaj
roman gawlas Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 d17eee493a4c.html] Chciałbym wrócić jeszcze na chwilę do pięknej jesieni ubiegłego roku, pod koniec września dostałem w prezencie aparacik cyfrowy najzwyklejszy kompakt gdzieś dolnej półki, ale i tak moja radość nie miała końca. Okazał się niezłym towarzyszem moich wypraw wedkarskich, bo na bieżąco rejestruję to co się dzieje wokół mnie. A to jest kawałek mojego ulubionego łowiska na Odrze pod Wrockiem. Roman
Gość bogdan39 Napisano 20 Marca 2007 Napisano 20 Marca 2007 A gdzie sie podział nasz kolega z Krakowa Gemar jakos go nie widac?
andi64 Napisano 25 Marca 2007 Napisano 25 Marca 2007 Tu kontynuujemy dyskusję na temat zdjęcia kolegi Pike'a umieszczonego tu http://haczyk.pl/forum/vi...=asc&start=1365 tomek1 Pike nic do ciebie nie mam, ale coś nie chce mi się wierzyć że ta sytuacja miała miejsce w tym roku, hmmm...
tomek1 Napisano 25 Marca 2007 Napisano 25 Marca 2007 Pike coś nie chce mi się wierzyć że ta sytuacja miała miejsce w tym roku, hmmm... A dlaczego nie? Brania suma w kwietniu czy w maju to normalka a w tym roku wszystko idzie szybciej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.