Marianello Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam czy ktos może sie wypowiedzieć na temat tego łowiska? Jadę tam 1 maja i głównie nastawiam sie na spining łódkę z tego co wiem można wypożyczyć więc nei bedzie problemu.Dokładnie jadę do Nowego Warpna.Wszelkie informacje na temat tego łowiska mile widziane:) Na co mozna liczyc itp. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianello Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 No to ladnie chlopaki łowia widzę Chyba pozostanie mi tylko ten okoń,aby tylko pogoda dopisala.Dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 W dniu dzisiejszym uciekam na weekend do Trzebieży niby z rodziną a sprzęt w bagażniku Pomacam spławikiem poszukam i może coś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam chce wybrać się na Zalew ze znajomymi na parę dzionków lecz nie bardzo wiem co sie z czym tam je więc jeśli ktoś mógłby pomóc mi będę wdzięczny interesuje mnie gdzie najlepiej zbazować tak aby połowić okonka i może jakiegoś innego zębacza czy jakieś dodatkowe opłaty tam obowiązują mile widziane byłoby jakieś np. pole namiotowe lub coś podobnego z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Zalew Szczeciński to wody SUM czyli morskie i na nie musisz mieć osobne pozwolenie które możesz załatwić w taki sposób tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 feeder, a okoń już bierze w trzebieży ??? tam na bojach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 chodzi Ci o tor wodny koło Chełminka (wyspa).. jak tak to nie biorą a jak coś weźmie to tylko takie kabany po 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 moze coś więcej ktoś wie o zalewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 dzisiaj rozmawiałem z jednym dziadkiem ze wsi koło Trzebieży,zdradził mi ze letnia porą wychodzi 60-80 m w głąb zalewu ,woda siega mu do klatki.Potem wali dwa wiadra kukurydzy i targa łopaty,płocie a nieraz nawet lin sie trafia z karpiem,niestety nie bardzo chciał powiedzieć mniej więcej gdzie to jest.Cóż mozna by sprawdzić plan zalewu i poszperać ale moze ktoś z forumowiczów coś wie? Za każdą wskazówkę będę wdzięczny ,inni też. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 ja mam działke w Kopicach i tam płycizn nie brakuje około 100m można przejsc zeby wody bylo po szyje hehe jakos mi sie nie chce wierzyc ze sa tam takie ryby, rybacy i kułsole ostro tam jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Cóż,nie wiem jak jest na zalewie bo nigdy tam nie łapałem.Przekazuje to co usłyszałem,a jak jest z tymi łopatami,nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi