lukasz7 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Witam serdecznie!!! jesli mozna to bardzo prosze o jakies info jaka sytuacja nad rzeka?? da rade polapac?? POZDRAWIAM!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tttt Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 lukasz7 ja też jestem z wałbrzycha, moje GG 7951177 odezwij się może razem się gdzieś wybierzemy na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 i jak panowie wygląda sytuacja na ujściu - kiedyś było to moje ulubione łowisko zwłaszcza na płoć i szczupaka a teraz nie wiem czy startować w tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Byłem wczoraj na ujściu od strony Pomianowa i St.Paczkowa dojazd tragiczny , spotkałem jednego tylko wędkarza , ale za to kopara mi opadła jak zobaczyłem co i ile ma w siatce, Kilka grubych leszczy ,dwa jazie po około 40 cm , kilka mniejszych , leszcze płocie na oko z 15 kg ryb. Brało na białe , styropian , kukurydze Objechałem w sumie całe otmuchowskie w celu zrobienia wywiadu co gdzie na co , na jęziorze echo po jednym leszczyku za cały dzień siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Kurcze nie rozumiem ludzi którzy jak już ryby bierze to łowi ile wejdzie i tak tego nie zje i nie zamrozi a przyjedzie za rok i będzie ujada że ryby nie ma i nie zarybiają. I jak tu się nie .........!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 U nas tak już jest, jak biorą to trzeba brać wszystko bo się należy a że tego nie przeje bo dużo to koty nakarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tttt Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Panowie jak tam sytuacja? Gdzie bierze biała rybka? Gdzie warto się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Bylem wczoraj na rzece na Starym Paczkowie . Efekty kiepskie woda podwyższona i ciągnie mocno. 2 jazie po ok. 20cm i kilka podobnej wielkości okonków. Dwoje wędkarzy z nocy mieli 1 ładnego leszcza tak 50+ a reszta też drobnica. Tydzień temu znacznie lepsze efekty były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 nalewator, szkoda że piszesz jak ryba nie bierze a nic gdy bierze Ja też byłem tydzień temu z piątku na sobotę, na wyniki nie narzekałem. W górze rzeki kogoś słyszałem, być może to byłeś ty. Wędkarzy było mało, tylko dwóch miejscowych na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 w sobotę brały 2kg jazie a w niedziele rano zero skubnięcia wieści od zamiejscowego wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 abc tydzień temu to był kumpel z wujasem i złapali 11 jazi w granicach 1-1.5kg byli z soboty na niedziele zaraz za wsią, ja bylem na weselu . Na ten weekendzik tez możne się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Piątek popołudnie i sobotę do południa spędziłem na ujściu. Efekty słabe, w piątek sama drobnica dopiero w sobotę dwa jazie po 40 cm i trochę drobnej płoci. Wędkarze, którzy byli w piątek mieli podobne efekty. Na oblicze zbliżającej się burzy zaczęli wyjeżdżać, ostatni wyjechał jak zaczęło porządnie lać. Po ulewie zrobił się duży nurt i łapanie stało się trudne. Wracając zahaczyłem o jezioro, zero wędkarzy, ryba nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Czy był ktoś może na ujściu lub na rzece na Starym Paczkowie?? Jaki stan wody, rybka współpracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 w zeszłym tygoodniu masa okonia na gumy klkanascie boleni na gumy i jazi male sandaczyki sporadycznie szczupaczek jesi cie interesuje jutro bede po poludniu na kilka godzin ale od strony betonowki bo od strony paczkowa to sie zroobil malpi gaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Jutro mam klienta w tamtym kierunku to obadam teren (mam nowy kij do spiningu do stestowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzięki za info. Połamcie kije, chociaż w taka pogodę to nawet mój pies nie chce z domu wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 nie ma sie co wybierać dojedzie się max. do wału w St.Paczkowie dalej zalane woda w koleinach , mokro i grząsko nie wiem czy napęd 4X4 dałby rade w porządnej terenówce , a miejscowi się wycwanili kiedyś wystarczała flaszka za wyciągnięcie teraz bez 100 zł nie podchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 znajomi byli terenowka na waly reszta z buta woda wysoka bolenia brak ale za to leszcze na bialego bez zanety bez niczego odwaznik olowiany i robak i jazda lesczyki okolo 60cm polawiali xD ja wybieram sie jutro ale raczej na tereny poza otmuchowem jak cukrownia kanal ulgi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 też się wybieram w tamte tereny jutro - może się spotkamy pozwodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooxer Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam. Jak tam poziom wody na ujściu i czy nie jest brudna? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piczon Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Wczoraj złowiłem jednego jazia i dwa krąpie godne uwagi, przedwczoraj było trochę lepiej, siedem kilowych jazi i trochę drobnicy. Warunki do łowienia dość trudne, wartki nurt z trawą i zielskiem. Wygląda na to, że upuszczają wodę na Otmuchowie i Kozielnie jednocześnie. Boleń bije sporadycznie, ujście trzeba sobie odpuścić do puki stan wody się nie unormuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 wczoraj na ujsciu osobówka dojechaliśmy 4 osoby na bialą rybe nic na spinning sporo okoni takich 22 do 28 i jeden rodzynek 37cm. Boleń bije zadko sporadycznie i neipowtarzalnie duzo trzeba sie nachodzic czego efektem trafilem bolka 70cm i podrzas poslizgu w drodze do auta trafilem na butelke rozcielem wodery spodnie i 10 cm skury po samym piszczelu dzisiaj zyje ciezka noc mialem pozdr. ach zapomnialbym od strony starego paczkowa stan wody niski na 2 strone w spodniobutAch polezlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooxer Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Trochę późno mój wpis ale napisze. Byłem w nocy z 10 na 11. Nikogo nie było tylko na samym ujściu słychać było łódki. Samochodem nie było szansy dojechać więc się przeszedłem jakieś 2 kilometry ciężko było z tymi tobołami. Złowiłem 2 duże leszcze, miętusa 20cm oraz 40to centymetrowego suma no i trochę drobnicy. Noc dłuuuga i zimna a ryby słabo wsółpracowały. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 wczoraj wieczor brak narybku brak ryby woda rwie nikt nic niepołapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi