nalewator Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Wczoraj bylem na miętusie złapałem 4 sztuki z tego 2 miarowe 33 i 35cm ,przynęta trupek i rosówka. Woda podwyższona dość sporo ,bardzo mocno ciągnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Wie ktoś jaki stan wody na Starym Paczkowie?? Miętus współpracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 witam kolegów wędkarzy co tam slychać na nysie powyzej jeziora otmuchowskiego życzę samych sukcesów w 2011 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Niska woda - remontują dalej Otmuchów tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Dzięki ci kolego jak byś coś wiedział więcej co tam się dzieje na Nysie Kłodzkiej powyżej jeziora Otmuchowskiego to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 będę w tygodniu chyba jechał na Paczków to z nawyku tam zaglądne i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Jak obiecałem tak byłem pod zaporą w Kozielnie kilku wędkarzy jeden siatkę moczył jakiegoś leszczyka złapał , na starym Paczkowie widziałem dwa namioty rozbite ale nie podjeżdzałem bliżej , droga wzdłuż wału w kierunku jęziora ostro zryta przez dziki , woda stan średni ale za to czysta . Ryb nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 dzięki za wiadomość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 koledzy był ktoś może na nysie powyżej jeziora otmuchowskiego ruszyła się rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 KAZIK, tylko się dopytujesz ale jeszcze nie zdałeś relacji ze swoich połowów, mam nadzieję, że się poprawisz. Woda jest ciągle napuszczana do jeziora, stan Nysy jest dość wysoki. Poniżej zapory na Kozielnie bierze ładna płoć i leszcz, który wszedł na tarło. Na samym ujściu łowią bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzięki Ci kolego za wiadomość,ale ja jeszcze nie byłem na Nysie Kłodzkiej w tym roku bo mam 220km także często tam nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Siedziałem dzisiaj od godziny +/- 8 rano do 16. Efekt 4 jazie 40-52cm, wszystkie na bata. Przynęta kukurydza i pinka. Miałem zarzucone na szczupłego ale skusił się tylko okoń 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Byliśmy w trójke z piątku na sobote. Efekt 4 leszcze, ( ponad 50cm ) ja dwa koledzy po sztuce. Na żywca uwiesił się sandaczyk +/- 30cm naszczęście zaczepiony za wargę więc mógł spokojnie wrócić do wody i zawołać rodziców na czerwiec edit/// dodam, że komary zaczynają świrować już ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Byłem w sobotę na rzece w Starym Paczkowie . Coś się tam działo ale tylko do godz 11 potem echo. Złapałem 3 jazie 27, 30 i największy 44cm. Wszystko na styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Witam. Był ktoś ostatnio może?? Jaki stan wody ? Rybka współpracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Witam jak tam rybki bierze coś>? może bo coraz cieplej się robi może jakaś płotka by się złapała Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 W Kłodzku płynie taka kawa z mlekiem, że sobie nawet nie wyobrażam co musi być na ujściu napewno teraz nie połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 dzięki za info jak by się coś zmieniło daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Wczoraj byłem na rzece na Starym Paczkowie. Zero kontaktu z rybą, woda rwie niemiłosiernie bardzo wysoki stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Ogłaszam wszem i wobez ze wczoraj leszcz wlazl na tarło z jeziora w rzeke. na starym paczkowie odnotowano leszcza dzis rano znajomek 8 lesczy na samym ujsciu okolo 2 do 2.5kg kazdy na czerwona pinke lub kanapke po połuniu takze biora. pozdr dla wedkujacych i tez dla tych co jutro najlepsze miejsca zgarna wiec wyjazd planuje na wczesne po poludnie cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skuter Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Panowie mam pytanko jak z dojazdem na ujscie bo ostatnio w dwoch miejscach na drodze stala woda normalnie masakra wody po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 jest wysoki stan wody na jęziorze także z dojazdem na ujście jest cięzko tzn nie ma dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Byłem kilka dni temu na ujściu, problemu z dojazdem nie miałem. Fakt, były dwa dołki z wodą to je wziąłem bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 woda jak woda ale czy rybka coś współpracuje? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi