szysza119 Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Witam wszystkich kolegów wędkarzy! poszukuje silnika do pontonu storm 300-145-40 jaki polecacie w rozsądnej cenie? wartosc lbs? I jaki akumulator ile ah ponton głównie będzie używany na jeziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Haibo 65 (mam na sprzedaż) albo Haibo M150 (chce kupić). Analogicznie 900 zł do 1500 zł. Na te silniki masz 5 lat gwarancji, w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Ewentualnie Ospian Haswing ale ja i kilku moich znajomych korzystamy z Haibo - rewelacja. Pamiętaj żeby nie łasić się na wielkie firmy bo przepłacisz, teraz i tak wszystko trzaskają w tym samym miejscu. To nie Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szysza119 Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2019 A yamaha m18 36lbs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Nie znam tego wynalazku, ale z tego co przeglądam na szybko, 2x słabszy, 100zł droższy i 2 lata gwarancji tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Sierpnia 2019 Share Napisano 10 Sierpnia 2019 Z tym 36 lbs to szału nie zrobisz , jak i z innymi . Miałem 40tke (to znaczy jeszcze mam) ale w tym roku przesiadłem się na Haibo M 150 75 lbs 12 v . Jeżeli chcesz kupić elektryka to celuj w minimum 55 lbs . Trochę drożej wychodzi i mocy więcej ale czasami się przydaje podczas wędkowania ( deszcz , śnieg , burza , szarańcza , latające żaby ) 😁 . Co do aku to 100tkę a marka to już zależy co masz w portwelu , można zaiwestowaćdwa tysie jak i znależć za sześć stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Maja 2021 Share Napisano 9 Maja 2021 Ten sam silnik i i aku miałem 80tkę, niestety aku okazało się za małe i tak jest w Twoim przypadku. Teraz podpięty 135 ah jak dobrze pamiętam i jest zajebiscie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 Niestety coś za coś. Waga mojego to coś 40 kg ale nie martwię się że mi prądu zbraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi