tomik Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Skończyły mi się koszulki z przeznaczeniem na nagrody w konkursach, więc zamówiłem nową partię. Jako, że wiele osób pytało i pyta o koszulki i możliwość ich indywidualnego zakupu. Stąd zamówiłem przy okazji także dodatkową ilość i jest możliwość sprawienia sobie takiej. Koszulki są w kolorze militarna zieleń. Małe logo z przodu, duże z tyłu. Tym razem mam różne rozmiary: S - szerokość 45.7 cm (czyli obwód 91,4 cm), długość 71.1 cm M - szerokość 50.8 cm (czyli obwód 101,6 cm), długość 73.7 cm L - szerokość 55.9 cm (czyli obwód 111,8 cm), długość 76.2 cm XL - szerokość 61 cm (czyli obwód 122cm), długość 78.8 cm - BRAK 2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód 132cm) , długość 81,3 cm Koszulki tak jak poprzednio są bardzo dobrej jakości (wysoka gramatura 205g/m2) firma GILDAN - (www.gildan.com) Tym razem zamówiłem większą ilość niż poprzednio, dostałem lepszą ofertę, więc ustalam cenę na: 19.99 zł za koszulkę. W tym z tej kwoty, ok 20 % zostanie przeznaczone na dalszy rozwój portalu i forum wędkarskiego haczyk.pl Tak, więc koszulka 19.99 zł + poczta (z potwierdzeniem odbioru) 11.40 zł = 31.39 zł Osoby zainteresowane zakupem koszulki proszę o kontakt poprzez "prywatne wiadomości" na forum lub poprzez email haczyk@haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Października 2009 Autor Share Napisano 7 Października 2009 Zostało jeszcze po kilka rozmiarów 2XL, M i L Ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady1321 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 mnie interesuja:))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Pisze odnośnie koszulki Interesowałaby mnie XL ale zapewne nie ma tego rozmiaru więc L też może być o ile rozmiary się zgadzają w poście. Jest możliwość żebym zrobił przedpłatę ?? a nie za pobraniem ?Zazwyczaj do 17-18 nie ma mnie w domu a nie chcę teściowej zostawiać kasy czekam na odp.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Jest możliwość żebym zrobił przedpłatę ??a nie za pobraniem ? Tomik pisze o potwierdzeniu odbioru a nie pobraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Jest możliwość żebym zrobił przedpłatę ??a nie za pobraniem ? Tomik pisze o potwierdzeniu odbioru a nie pobraniu. no to strzeliłem tomek jak możesz usuń te posty bo zamiast PW przez przypadek walnąłem na forum - tomik dostał już PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 tomek jak możesz usuń te posty bo zamiast PW przez przypadek walnąłem na forum - tomik dostał już PW Na razie niech zostaną, bo może na co dzień nie każdy zauważa ten temat a tak to będzie okazja żeby zamówić sobie koszulkę haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Z tego co pamiętam L i Xl raczej na pewno nie ma. Muszę dokładnie przejrzeć jakie rozmiary mi jeszcze zostały i dam wam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady1321 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 i jak masz cosik?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Przejrzałem dziś wszystkie pozostałe koszulki i na tą chwilę mam rozmiary: 1 x XL (chyba xl). Chyba bo jest to jedyna koszulka jaka mi się trafiła, która nie ma na metce rozmiaru. Niemniej przyłożyłem do XXL-ki i jest zarówno węższa jak i krótsza. Myślę, ze to XL. (hiperg pytał, więc wstępnie rezerwuję) 8 x M 2 x XXL ( arkady1321 pytał o takie, więc wstępnie rezerwuję) 1 x S Ponadto mam poniższe koszulki: 1 x S z troszkę przybarwionym na czerwono małym logiem z przodu - oddam za 9 zł. 2 x XXL w kolorze brązowym (gdzieś mi zostały z pierwszej serii). Jedna z nich ma tylne logo ciut bledsze i delikatnie popękane tą oddam za 9 zł. Lub jeżeli ktoś się zdecyduje na obie, to razem za dwie 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady1321 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 2 szt. xxl kolor zielony biore.... poprosze o dane do przelewu czy za pobraniem. prosze o @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 tomik, koszulki dotarły wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady1321 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 tomik, koszulki dotarły.-są superrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Aktualizacja. Na tą chwilę mam rozmiary: 1 x XL 8 x M 1 x S Ponadto mam poniższą koszulki: 1 x S z troszkę przybarwionym na czerwono małym logiem z przodu - oddam za 9 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 A moze nadszedl czas na nowa serie koszulek z zupelnie innym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 A moze nadszedl czas na nowa serie koszulek z zupelnie innym projektem a co ze starymi jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 doszła do mnie koszuleczka - bardzo fajna nawet w miarę dobry materiał - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 A moze nadszedl czas na nowa serie koszulek z zupelnie innym projektem a co ze starymi jest nie tak ? Kiedys gdzies na forum Artech wkleja ciekawa koszulke - nie pamietam czy byl to projekt haczykowej Z jakas ryba itp kolorowa Ze starymi jest chociaz by to nie tak ze logo sie zmienilo ale to chyba modowie powinni wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ze starymi jest chociaz by to nie tak ze logo sie zmienilo ale to chyba modowie powinni wiedziec Owszem, ale nie aż tak diametralnie jak np. addidasa Z jakas ryba itp kolorowa mocny argument Choć osobiście nie interesują mnie wszelkie 'dewocjonalia' z tego co wiem ludzie są zadowoleni z jakości i wykonania (chyba poza Tomaszkiem któremu szybko wyblakła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 kurcze przegapilem temat i koszulki juz nie bede mial.a z checia bym sobie zamowil. ale moze niedlugo bedzie jakas nastepna edycja z koszulkami to juz sie pisze. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Jest jeszcze M ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Nawet 8 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 175 cm i ok metra w klacie będzie pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Nie mogę edytować, a będzie : ) Wyślij dane do przelewu, bo gdzieś się zapodziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi