Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skończyły mi się koszulki z przeznaczeniem na nagrody w konkursach, więc zamówiłem nową partię.

Jako, że wiele osób pytało i pyta o koszulki i możliwość ich indywidualnego zakupu. Stąd zamówiłem przy okazji także dodatkową ilość i jest możliwość sprawienia sobie takiej.

Koszulki są w kolorze militarna zieleń. Małe logo z przodu, duże z tyłu.

beztlamini.jpg

Tym razem mam różne rozmiary:

S - szerokość 45.7 cm (czyli obwód 91,4 cm), długość 71.1 cm

M - szerokość 50.8 cm (czyli obwód 101,6 cm), długość 73.7 cm

L - szerokość 55.9 cm (czyli obwód 111,8 cm), długość 76.2 cm

XL - szerokość 61 cm (czyli obwód 122cm), długość 78.8 cm - BRAK

2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód 132cm) , długość 81,3 cm

Koszulki tak jak poprzednio są bardzo dobrej jakości (wysoka gramatura 205g/m2) firma GILDAN - (www.gildan.com)

Tym razem zamówiłem większą ilość niż poprzednio, dostałem lepszą ofertę, więc ustalam

cenę na: 19.99 zł za koszulkę.

W tym z tej kwoty, ok 20 % zostanie przeznaczone na dalszy rozwój portalu i forum wędkarskiego haczyk.pl

Tak, więc koszulka 19.99 zł + poczta (z potwierdzeniem odbioru) 11.40 zł = 31.39 zł

Osoby zainteresowane zakupem koszulki proszę o kontakt poprzez "prywatne wiadomości" na forum lub poprzez email haczyk@haczyk.pl

• 1 year later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 159
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Napisano

Witam

Pisze odnośnie koszulki

Interesowałaby mnie XL ale zapewne nie ma tego rozmiaru więc L też może być o ile rozmiary się zgadzają w poście.

Jest możliwość żebym zrobił przedpłatę ?? a nie za pobraniem ?Zazwyczaj do 17-18 nie ma mnie w domu a nie chcę teściowej zostawiać kasy ;)

czekam na odp.pozdro

Napisano
Jest możliwość żebym zrobił przedpłatę ??a nie za pobraniem ?

Tomik pisze o potwierdzeniu odbioru a nie pobraniu. :wink:

:mrgreen: no to strzeliłem :twisted: tomek jak możesz usuń te posty bo zamiast PW przez przypadek walnąłem na forum - tomik dostał już PW

Napisano
tomek jak możesz usuń te posty bo zamiast PW przez przypadek walnąłem na forum - tomik dostał już PW

Na razie niech zostaną, bo może na co dzień nie każdy zauważa ten temat a tak to będzie okazja żeby zamówić sobie koszulkę haczyka. :wink:

Napisano

Z tego co pamiętam L i Xl raczej na pewno nie ma.

Muszę dokładnie przejrzeć jakie rozmiary mi jeszcze zostały i dam wam znać.

Napisano

Przejrzałem dziś wszystkie pozostałe koszulki i na tą chwilę mam rozmiary:

1 x XL (chyba xl). Chyba bo jest to jedyna koszulka jaka mi się trafiła, która nie ma na metce rozmiaru. Niemniej przyłożyłem do XXL-ki i jest zarówno węższa jak i krótsza. Myślę, ze to XL. (hiperg pytał, więc wstępnie rezerwuję)

8 x M

2 x XXL ( arkady1321 pytał o takie, więc wstępnie rezerwuję)

1 x S

Ponadto mam poniższe koszulki:

1 x S z troszkę przybarwionym na czerwono małym logiem z przodu - oddam za 9 zł.

2 x XXL w kolorze brązowym (gdzieś mi zostały z pierwszej serii). Jedna z nich ma tylne logo ciut bledsze i delikatnie popękane tą oddam za 9 zł. Lub jeżeli ktoś się zdecyduje na obie, to razem za dwie 25 zł.

Napisano

Aktualizacja. Na tą chwilę mam rozmiary:

1 x XL

8 x M

1 x S

Ponadto mam poniższą koszulki:

1 x S z troszkę przybarwionym na czerwono małym logiem z przodu - oddam za 9 zł.

Napisano
A moze nadszedl czas na nowa serie koszulek z zupelnie innym projektem
a co ze starymi jest nie tak ?

Kiedys gdzies na forum Artech wkleja ciekawa koszulke - nie pamietam czy byl to projekt haczykowej

Z jakas ryba itp kolorowa :)

Ze starymi jest chociaz by to nie tak ze logo sie zmienilo :wink: ale to chyba modowie powinni wiedziec :razz:

Napisano
Ze starymi jest chociaz by to nie tak ze logo sie zmienilo ale to chyba modowie powinni wiedziec

Owszem, ale nie aż tak diametralnie jak np. addidasa

Z jakas ryba itp kolorowa

mocny argument :wink:

Choć osobiście nie interesują mnie wszelkie 'dewocjonalia' z tego co wiem ludzie są zadowoleni z jakości i wykonania (chyba poza Tomaszkiem któremu szybko wyblakła)

Napisano

kurcze przegapilem temat i koszulki juz nie bede mial.a z checia bym sobie zamowil. ale moze niedlugo bedzie jakas nastepna edycja z koszulkami to juz sie pisze.

Pozdrawiam

Marcin