samael Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 mam zamiar tam połowic tylko nie mam pojęcia na co i czym jak lepiej z łódki czy brzeg ,jakie opłaty są .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolo Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Łowiłem tam dawno temu, ale pamiętam że było to (i mam nadzieje jest nadal) niezłe okoniowe łowisko, szczupaka pewnie tez tam nie brak. Łowić lepiej z łódki, choć z brzegu też się da. Łowisko jest dość trudne, spora ilość zaczepów w postaci konarów drzew, jakichś belek (pozostałości po pomostach chyba) Ja łowiłem wtedy na blachę i woblery. Chętnie sam bym sie dowiedział co nieco świeższych informacji na temat tego jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 wybiorę się tam na pewno, o tym co się działo napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi25 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Znam bardzo dobrze to łowisko gdyż nurkowałem tam w ABC i zaświadczam że szczupły jest tam na pewno i to w sporej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Widzę że chlopaki łądne szczupłe połowili... może wrzucicie jakieś większe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 proszę bardzo a bez Maćka pomocy zdjęcia by nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No proszę, piekny szczuplak Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 dziękuję wiem gdzie ma swoją miejscówkę (chodzi o rybcie) wiec umówiłem się z nią na kolejną randkę w maju heeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi25 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 mam nadzieje okonia ze nie tylko zdjecie zawdzieczasz mojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 mam nadzieje okonia ze nie tylko zdjecie zawdzieczasz mojej pomocy no pewnie, źle mnie zrozumiałeś stary druchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Tak jeszcze zapytam z ciekawości, ile centymetrówów miał szczupaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ładny szczupak - gratulacje, a widzę że Maciek też ma ładną rybkę w avarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Pozwolę sobie odświeżyć temat, może od ostatniego posta ktoś łowił w Czarnogłowach i może się podzielić doświadczeniem. Ostatnio usłyszałem informację, że jezioro dość rybne, ale bardzo trudne wędkarsko. Czy faktycznie jest aż tak źle z zaczepami? Czy są miejsca, gdzie można spokojnie połowić z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 A ja dorzucę od siebie pytanko, czy jest tam możliwość wypożyczenia sprzętu pływającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 A ja dorzucę od siebie pytanko, czy jest tam możliwość wypożyczenia sprzętu pływającego? wydaje mi się, że chodzi o TO łowisko, a tu nie widać za bardzo żadnego ośrodka ani wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 napiszę tylko tyle jak macie czas i ponton albo łódź to : śmigajcie bo warto tylko o sondzie nie zapomnijcie dużo stoków i górek no i zatopionych powalonych drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Byłem na tym jeziorze w tamtym roku z pontonu. Ale raczej zobaczyć co i jak a nie na dłuższe łowienie. To była kopalnia. Bardzo głęboko, weźcie długie liny kotwiczne tam jest czasami i 30 metrów. Całkowicie porośnięte lasem, jedynie przy parkingu mamy plażę skąd można się wodować, czy nurkować. Brzeg południowy z brzegu raczej niedostępny - bardzo stromy. Jak już to można próbować z brzegu z kilku kładek na brzegu północnym. Jest tam stanica koła wędkarskiego. Dzwoniłem do nich i wypożyczalni łódek na 100% nie ma. Stoją na jeziorze łodzie ale miejscowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi